Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20

Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 άμεσα και εγγυημένα μόνο στο ired. Βρείτε ένα κατάστημά μας δίπλα σας για γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή.

Η μπαταρία της συσκευή σας είναι πολύτιμη για την λειτουργία της. Μετά από έναν χρόνο λειτουργίας οι περισσότερες μπαταρίες ιόντων λιθίου συνηθίζουν να χάνουν την αρχική τους απόδοση. Εάν η απόδοση της μπαταρίας σας αρχίσει να φθίνει θα το αντιληφθείτε άμεσα καθώς παρατηρήσετε τα παρακάτω συμπτώματα:

  • Η φόρτιση καθυστερεί
  • Η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί
  • Το ποσοστό της μπαταρίας δεν είναι ακριβές
  • Η συσκευή σβήνει αναπάντεχα

Συμπτώματα όπως τα παραπάνω είναι λογικό να προκαλέσουν προβλήματα στην λειτουργία της συσκευής σας. Σε αυτή την περίπτωση η αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 είναι απαραίτητη.

Εγγυημένη επισκευή

Μόνο στο ired θα βρείτε την αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 σε εξαιρετική τιμή και με εγγύηση. Ακόμη και η κατασκευάστρια εταιρία δεν καλύπτει την μπαταρία με εγγύηση. Στο ired κάνουμε την διάφορα, προσφέροντας σας εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Αυθημερόν εξυπηρέτηση

Άλλη μία πρωτοτυπία που θα βρείτε μόνο στο ired είναι η δυνατότητα για αυθημερόν εξυπηρέτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα παραλάβετε την συσκευή σας έτοιμη μετά από την αλλαγή μπαταρίας Huawei P20, σε λιγότερο από τέσσερις ώρες.

Επισκεφτείτε μας

Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα ired για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Σίγουρα θα βρείτε ένα κατάστημα μας κοντά σας. Αν όχι, μην ανησυχείτε για τι σας προσφέρουμε δωρεάν αποστολή και παράδοση πανελλαδικά.

Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα

Συνεργαζόμαστε με μία από τις καλύτερες εταιρίες courier στην Ελλάδα. Μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας για αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 από όλη την Ελλάδα χωρίς καμία χρέωση και να σας την επιστρέψουμε με τον ίδιο τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα σας δώσουμε λύση σε κάθε απορία και οδηγίες για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε μήνυμα άμεσα στο Live chat.