Επισκευή θύρας USB Huawei P20 Pro

Επισκευή θύρας USB Huawei P20 Pro

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση και οικονομική επισκευή θύρας USB Huawei P20 Pro σε ένα κατάστημα ired. Εμπιστευθείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας για εγγυημένο αποτέλεσμα.

Το πιο αξιόπιστο service στην Ελλάδα, το ired, σας προφέρει την καλύτερη και πιο ποιοτική επισκευή θύρας φόρτισης σε χαμηλή τιμή.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου μία πτώση της συσκευής στο έδαφος ή κάποια δικιά μας απροσεξία, όπως του να προσπαθούμε να βάλουμε το καλώδιο φόρτισης στην υποδοχή λανθασμένα, μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές δυσλειτουργίες στη θύρα USB. Για να βεβαιωθείτε πως όντως η θύρα φόρτισης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα θα πρέπει να παρατηρήσετε κάτι από τα παρακάτω:

  • Ο υπολογιστής δεν εντοπίζει τη συσκευή
  • Το καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή και η φόρτιση διακόπτεται
  • Η συσκευή αργεί να φορτιστεί
  • Η φόρτιση καθίσταται αδύνατη

Αν παρατηρήσετε κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία άμεση επισκευή θύρας USB Huawei P20 Pro.

Επισκευή θύρας USB Huawei P20 Pro

Ένα πρόβλημα στη θύρα USB της συσκευής σας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο στην καθημερινότητά σας. Μέσα από τη θύρα USB, η συσκευή μας εφοδιάζεται με ενέργεια και παράλληλα δέχεται-στέλνει δεδομένα από και προς έναν υπολογιστή.

Αρχικά θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα ired. Εκεί ένας έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει. Αφού εξετάσει τη συσκευή σας στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο επισκευών και επιβεβαιώσει ότι η θύρα φόρτισης αντιμετωπίζει κάποια δυσλειτουργία, θα σας ενημερώσει σχετικά με τον χρόνο αλλά και το κόστος για την επισκευή θύρας USB Huawei P20 Pro. Μετά τη δική σας έγκριση, θα φροντίσει να αντικαταστήσει την προβληματική θύρα USB με ένα ανταλλακτικό κορυφαίας ποιότητας.

Κορυφαίοι τεχνικοί και εγγύηση

Την κάθε επισκευή στα ired την αναλαμβάνουν επαγγελματίες τεχνικοί με πολυετή εμπειρία. Όντες σίγουροι για το αποτέλεσμα και την ποιότητα ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε, σας παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας μετά από κάθε επισκευή θύρας USB Huawei P20 Pro.

Επισκεφθείτε τα ired

Σας περιμένουμε το συντομότερο σε ένα ired. Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε των προνομιακών μας τιμών και των κορυφαίων υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Αν δε μπορείτε να μας φέρετε τη συσκευή σας, μπορείτε να μας τη στείλετε μέσω της υπηρεσίας courier εντελώς δωρεάν.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή μέσω Live Chat. Είμαστε έτοιμοι να λύσουμε κάθε σας απορία σχετικά με την επισκευή θύρας USB Huawei P20 Pro.