Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Pro

Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Pro

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 70
  • Τιμή με ΦΠΑ 86.8
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Pro από επαγγελματίες τεχνικούς στα καταστήματα ired. Επισκφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα.

Αν θέλουμε να αναφερθούμε στο σημαντικότερο μέρος μίας συσκευής αυτό δε θα είναι άλλο από τη μητρική πλακέτα. Η μητρική πλακέτα φιλοξενεί όλα τα ζωτικά μέρη της συσκευής, όπως είναι ο επεξεργαστής, η μνήμη και διάφορα άλλα. Μία βλάβη στη μητρική πλακέτα μπορεί να αχρηστεύσει εντελώς τη συσκευή, οδηγώντας την ίδια στιγμή στην απώλεια σημαντικών δεδομένων.

Μία βλάβη στη μητρική πλακέτα δεν είναι πάντα τόσο εύκολα ανιχνεύσιμη, αφού τα συμπτώματα μπορεί να μας παραπέμπουν και σε μία βλάβη κάποιου εξαρτήματος της συσκευής. Σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχει πιθανότητα να χρίζει επισκευής και η μητρική πλακέτα αλλά και το εξάρτημα της συσκευής.

Για να είστε σχετικά πιο σίγουροι ότι μία βλάβη που παρατηρείτε μπορεί να οφείλεται στη μητρική πλακέτα, θα πρέπει να παρατηρήσετε κάτι από τα παρακάτω:

  • Ο ήχος δεν αναπαράγεται από τα ηχεία
  • Οι κάμερες δε λειτουργούν
  • Αδυναμία φόρτισης της συσκευής
  • Πρόβλημα με την αφή της οθόνης

Όλα τα παραπάνω δηλώνουν, πέρα από πιθανή φθορά συγκεκριμένων εξαρτημάτων της συσκευής, μία ενδεχόμενη δυσλειτουργία της μητρικής πλακέτας. Σε μία τέτοια περίπτωση, η επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Pro είναι αναπόφευκτη.

Αν και η πιο διαδομένη φήμη πρεσβεύει πως οι μητρικές πλακέτες δεν επισκευάζονται, στα ired μπορούμε να φέρουμε εις πέρας σχεδόν κάθε βλάβη της μητρικής πλακέτας αποτελεσματικά, λόγω των εξειδικευμένων τεχνικών μας αλλά και του υπερσύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουμε. Επίσης, μετά από κάθε επέμβαση στη μητρική πλακέτα σας παρέχουμε εγγύηση.

Ελάτε σε ένα ired

Στα ired είμαστε πάντα δίπλα σας. Γι’ αυτό σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε τη συσκευής σας εντελώς δωρεάν μέσω courier από όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P20 Pro, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω Live Chat.