Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Pro

Αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Pro

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ Ερώτηση
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Pro στα εξειδικευμένα εργαστήρια του ired. Ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα μας για εγγυημένες επισκευές Huawei.

Παρότι οι συσκευές smartphone έχουν γίνει πολύ ισχυρές και αποδοτικές τα τελευταία χρόνια, η τεχνολογία των μπαταριών που τροφοδοτούν τις συσκευές έχει παραμείνει η ίδια. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου είναι πλέον οι πιο δημοφιλείς μπαταρίες στον χώρο των ασύρματων ηλεκτρονικών συσκευών.

Τα πλεονεκτήματα τους υποσκιάζονται από την μικρή διάρκεια ζωής που έχουν. Μετά από τον πρώτο χρόνο χρήσης η απόδοση της μπαταρίας αρχίζει να φθίνει. Μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η τεχνική δυσκολία θα πρέπει να αλλάζεται η μπαταρία ανά 1-2 χρόνια χρήσης. Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, μερικές φορές η μπαταρία μπορεί να αρχίσει να δυσλειτουργεί πολύ νωρίτερα από την ολοκλήρωση 12 μηνών χρήσης και τότε θα χρειαστείτε αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Pro νωρίτερα.

Παρατηρείτε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα στην συσκευή σας:

  • Η φόρτιση καθυστερεί
  • Η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί
  • Το ποσοστό της μπαταρίας δεν είναι ακριβές
  • Η συσκευή σβήνει αναπάντεχα

Εάν η συσκευή σας εμφανίζει συμπτώματα όπως τα παραπάνω τότε θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Pro.

Διαδικασία αλλαγής μπαταρίας Huawei P20 Pro

Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα μας για να σας προσφέρουμε ποιοτική αλλαγή μπαταρίας Huawei P20 Pro.

Αρχικά θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η βλάβη από έναν τεχνικό μας ή μπορούμε να προχωρήσουμε άμεσα στην διαδικασία της αντικατάστασης εάν μας το ζητήσετε. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και σε τέσσερις μόλις ώρες και να παραλάβετε την συσκευή σας αυθημερόν στις περισσότερες περιπτώσεις.

Εάν δεν βρίσκεστε κοντά σε κάποιο από τα καταστήματα μας μπορείτε να μας στείλετε την συσκευή σας δωρεάν από όλη την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε με την πιο αξιόπιστη εταιρία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα για να σας προσφέρουμε εγγυημένα γρήγορες και ασφαλείς υπηρεσίες.

Εάν έχετε οποιοδήποτε απορία είμαστε στην διάθεση σας για να σας την λύσουμε, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.