Επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Lite

Επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Lite

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Για αξιόπιστη επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Lite ελάτε άμεσα στο πλησιέστερο κατάστημα μας. Σίγουρα θα βρείτε ένα ired κοντά σας.

Παρότι η επισκευή μιας συσκευής η οποία έχει βραχεί είναι μια από τις πιο δύσκολες επισκευές που μπορεί να αναλάβει ένα εργαστήριο επισκευών, στο ired έχουμε αναλάβει χιλιάδες περιπτώσεις με εξαιρετικό ποσοστό επιτυχίας που πλησιάζει το 90%.

Έχει βραχεί συσκευή σας; Ακολουθήστε τα βήματα στην παρακάτω λίστα έτσι ώστε να γλιτώσετε την συσκευή σας από μόνιμη βλάβη ή καταστροφή

  • Απενεργοποιήστε άμεσα τη συσκευή
  • Αφαιρέστε όλη την υγρασία
  • Αποθηκεύστε τη συσκευή
  • Μην την ενεργοποιήσετε και μην την φορτίσετε
  • Μην χρησιμοποιείτε σεσουάρ ή φούρνους για να στεγνώσετέ τη συσκευή

Στην προσπάθεια σας να διασώσετε τη συσκευή σας μπορεί να προκαλέσετε μεγαλύτερη βλάβη. Ελάτε άμεσα σε ένα εργαστήριο ired για να σας δώσουμε λύση.

Τι προκαλεί την καταστροφή ενός βρεγμένου Huawei P20 Lite;

Εάν η υγρασία εισχωρήσει τη συσκευή σας τότε θα ήταν αντιμετωπίσετέ μια από τις πιο συνηθισμένες φυσικές χημικές αντιδράσεις, αυτή της οξείδωσης. Τα μεταλλικά στοιχεία που έρχονται σε επαφή με το νερό αρχίζουν να διαβρώνονται και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αυτά μπορεί να καταστούν μη λειτουργικά.

Για να αποφύγετε μία βλάβη τέτοιας έκτασης θα ήταν φρόνιμο να μεριμνήσετε για την ασφαλή αφαίρεση της υγρασίας από το εσωτερικό της συσκευή σας.

Άλλη μια πιθανότητα σημαντικής βλάβης είναι η περίπτωση της δημιουργίας βραχυκυκλώματος στη μητρική πλακέτα της συσκευής σας. Αυτό μπορεί να προκληθεί όταν η συσκευή σας παραμένει ενεργοποιημένη ενώ έχει εισχωρήσει υγρασία στο εσωτερικό της.

Εγγυημένη επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Lite

Εάν η βλάβη της συσκευής σας είναι αναστρέψιμη και επισκευάσιμη τότε στο ired σίγουρα θα βρείτε τη λύση που ψάχνετε. Έχουμε πολυετή εμπειρία και διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένα εργαλεία για να μπορούμε να εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή βρεγμένου Huawei P20 Lite, παρακαλώ καλέστε μας άμεσα ή στείλτε μας e-mail για να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα.