Επισκευή βρεγμένου Huawei P10

Επισκευή βρεγμένου Huawei P10

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei P10 μόνο από τους ειδικούς του ired. Μόνο στο ired θα βρείτε κορυφαία αντιμετώπιση της υγρασίας!

Ο κίνδυνος της υγρασίας είναι η πρόκληση μίας από τις χειρότερες περιπτώσεις βλάβης στην αγαπημένη συσκευή σας. Η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη λύση. Τι κάνουμε όμως εάν συμβεί το αναπάντεχο; Καλό είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, αλλά παράλληλα να αντιδράσουμε άμεσα.

Τα παρακάτω βήματα είναι η καλύτερη τακτική που μπορείτε να ακολουθήσετε:

  • Απενεργοποιήστε την συσκευή σας άμεσα.
  • Σκουπίστε την υγρασία προσεκτικά με απορροφητικό χαρτί.
  • Ελάτε σε ένα κατάστημα ired ή στείλτε μας την συσκευή σας

Προσοχή! Μην χρησιμοποιήστε σεσουάρ, φούρνους και άλλες πηγές θερμότητας καθώς μπορεί να καταστρέψετε την μητρική πλακέτα

Στο ired θα φροντίσουμε να ανοίξουμε την συσκευή σας και να καθαρίσουμε το εσωτερικό της από τα υγρά που εισχώρησαν εντός της συσκευής σας. Το πιο σημαντικό εξάρτημα που θέλουμε να διασώσουμε είναι η μητρική πλακέτα. Κάθε άλλο εξάρτημα είναι εύκολο να αντικατασταθεί. Ενώ εάν πάθει βλάβη η μητρική πλακέτα θα πρέπει να γίνει επισκευή της.

Αν απενεργοποιηθεί η συσκευή άμεσα γλιτώνουμε ένα μεγάλο ποσοστό του κινδύνου. Εάν η συσκευή παραμείνει σε λειτουργία με την υγρασία στο εσωτερικό της, είναι αναπάντεχο να συμβεί βραχυκύκλωμα. Αποτρέπετε αυτήν την περίπτωση απλά απενεργοποιώντας της συσκευή άμεσα μόλις αντιληφθείτε την υγρασία.

Άλλο ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι ο κακός υπολογισμός του ρίσκου που προκαλεί η υγρασία. Εάν η υγρασία παραμείνει εντός της συσκευής χωρίς να γίνει ο απαιτούμενος καθαρισμός, τα μεταλλικά στοιχεία της συσκευής θα οξειδωθούν. Αυτό θα καταστρέψει τα ηλεκτρικά κύκλωμα και σε πολλές περιπτώσεις η επισκευή είναι πλέον αδύνατη.

Εάν μόλις βρέξατε την συσκευή σας μην ανησυχείτε στο ired προσφέρουμε αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei P10. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για να έρθετε άμεσα σε εμάς ή για να μας στείλετε την συσκευή σας.