Αλλαγή μπαταρίας Huawei P10

Αλλαγή μπαταρίας Huawei P10

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 36
  • Τιμή με ΦΠΑ 44.64
  • Χρόνος Επισκευής 2 ώρες
  • Εγγύηση επισκευής 6 μήνες

Άμεση αλλαγή μπαταρίας Huawei P10 μόνο στο ired. Βρείτε ένα κατάστημά μας δίπλα σας για γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή Huawei P10.

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μίας συσκευής. Καθώς βρισκόμαστε συνέχεια σε κίνηση είναι πολύτιμο για εμάς οι συσκευές μας να έχουν αρκετή χωρητικότητα μπαταρίας έτσι ώστε να προσφέρουν τις απαραίτητες ώρες χρήσης πριν την επόμενη φόρτιση.

Δυστυχώς η τεχνολογία των μπαταριών δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Το μόνο που έχει συμβεί είναι αύξηση της χωρητικότητας των μπαταριών και καλύτερη διαχείριση ή μειωμένη κατανάλωση από τα εξαρτήματα της συσκευής.

Ακόμη χειρότερα οι μπαταρίες ιόντων-λιθίου αρχίζουν να φθίνουν μετά από ένα διάστημα χρήσης. Συνήθως μετά από περίπου ένα χρόνο χρήσης η μπαταρία αρχίζει να χάνει την απόδοση της. Τα συμπτώματα που μπορεί να παρατηρήσετε είναι τα ακόλουθα:

  • Η συσκευή σβήνει αναπάντεχα
  • Το ποσοστό της μπαταρίας δεν είναι ακριβές
  • Η διάρκεια της μπαταρίας έχει μειωθεί
  • Η φόρτιση καθυστερεί

Εάν παρατηρήσετε προβλήματα όπως τα παραπάνω στην συσκευή σας τότε θα χρειαστείτε αλλαγή μπαταρίας Huawei P10 .

Εγγυημένη αλλαγή μπαταρίας Huawei P10

Στο ired προσφέρουμε πάντα κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες. Η αλλαγή μπαταρίας Huawei P10 δεν αποτελεί εξαίρεση. Μπορεί η κατασκευάστρια εταιρία (Huawei) να μην προσφέρει εγγύηση για την μπαταρία, όπως κάνουν και οι περισσότερες εταιρίες, αλλά στο ired κάνουμε την διαφορά και σας προσφέρουμε εγγύηση.

Αυθημερόν αλλαγή μπαταρίας Huawei P10

Η διαδικασία της αλλαγής μπαταρίας Huawei P10 μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμη και σε 4 ώρες και να λάβετε την συσκευή σας πίσω αυθημερόν.

Δωρεάν μεταφορικά για κάθε αλλαγή μπαταρίας Huawei P10

Στείλτε μας χωρίς καμία χρέωση της συσκευή σας με κούριερ από όλη τη Ελλάδα. Επίλεξε την ενότητα Αποστολή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή της συσκευής σας για  αλλαγή μπαταρίας Huawei P10.

Καλέστε μας άμεσα για οικονομική αλλαγή μπαταρίας Huawei P10

Ελάτε από ένα κατάστημα μας ή επικοινωνήστε μας τηλεφωνικά για άμεση εξυπηρέτηση.