Επισκευή βρεγμένου Huawei P10 Lite

Επισκευή βρεγμένου Huawei P10 Lite

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei P10 Lite σε όλα τα καταστήματα ired από εξειδικευμένους τεχνικούς. Καλέστε μας το συντομότερο.

Όλοι πλέον χρησιμοποιούμε καθημερινά αρκετά τις αγαπημένες μας συσκευές. Το ίδιο συμβαίνει και με το Huawei P10 Lite αφού είναι μία συσκευή με πολλές δυνατότητες, έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της. Τι γίνεται όμως όταν η πολύτιμη συσκευή μας έρθει σε επαφή με το υγρό στοιχείο;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Στα ired αναλαμβάνουμε την επισκευή βρεγμένου Huawei P10 Lite.

Οδηγίες άμεσης αντίδρασης

Μόλις αντιληφθείτε πως η συσκευή ήρθε σε επαφή με κάποιο υγρό, ακολουθήστε άμεσα τις παρακάτω οδηγίες άμεσης αντίδρασης:

  • Απενεργοποιήστε αμέσως τη συσκευή σας
  • Σκουπίστε τη με απορροφητικό χαρτί
  • Τοποθετήστε τη συσκευή με τέτοιο τρόπο ώστε η φορά της να είναι αντίθετη από αυτή που εισήλθε το νερό
  • Αποφύγετε με κάθε τρόπο να στεγνώσετε τη συσκευή. Η χρήση πηγών θερμότητας (πιστολάκια μαλλιών κ.λπ.) μπορούν να προκαλέσουν υπερθέρμανση της συσκευής

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω, φροντίστε η συσκευή να φτάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα χέρια των εξειδικευμένων τεχνικών του ired.

Η απειλή της οξείδωσης

Μόλις το νερό εισέλθει στο εσωτερικό της συσκευής, ξεκινάει να συμβαίνει μία χημική αντίδραση που ονομάζεται οξείδωση. Η οξείδωση έχει την ιδιότητα να αλλοιώνει τα μεταλλικά μέρη της συσκευής. Μόλις η συσκευή φτάσει στα χέρια μας, οι έμπειροι τεχνικοί μας θα προβούν σε χημικό καθαρισμό χρησιμοποιώντας τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει κάθε εργαστήριο. Ωστόσο, η δική σας άμεση αντίδραση, είναι αυτή που θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχημένη και αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei P10 Lite.

Επισκεφθείτε μας

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο ired άμεσα για την επισκευή βρεγμένου Huawei P10 Lite από εξειδικευμένους σε βρεγμένες συσκευές ηλεκτρονικούς. Όλα μας τα εργαστήρια είναι διαμορφωμένα με σκοπό να υποδεχθούν τη συσκευή σας και να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην περίπτωση που δε θα μπορέσετε να μας επισκεφθείτε, μπορείτε να μας στείλετε γρήγορα και εντελώς δωρεάν τη συσκευή σας μέσω Courier. Έτσι η επισκευή βρεγμένου Huawei P10 Lite θα γίνει άμεσα και η συσκευή σύντομα θα είναι και πάλι στα χέρια σας πλήρως λειτουργική.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Live Chat ή μέσω τηλεφώνου. Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας, έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα.