Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10 Lite

Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10 Lite

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 65
  • Τιμή με ΦΠΑ 80.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη και αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10 Lite σε όλα τα καταστήματα ired από επαγγελματίες ηλεκτρονικούς.

Όλα τα ηλεκτρονικά μέρη της συσκευής μας είναι ενσωματωμένα στη μητρική πλακέτα. Αν υπάρξει κάποια βλάβη στη μητρική πλακέτα, η συσκευή μας θα σταματήσει να λειτουργεί ομαλά, προκαλώντας τη δυσφορία μας όταν τη χρησιμοποιούμε. Τα συμπτώματα όμως της βλάβης της μητρικής πλακέτας σε πολλές περιπτώσεις συμπίπτουν με αυτά συγκεκριμένων εξαρτημάτων της συσκευής.

Ενδείξεις βλάβης

Ας δούμε ορισμένα συμπτώματα που θα σας οδηγήσουν στο συμπέρασμα πως πιθανότατα η μητρική πλακέτα του P10 Lite αντιμετωπίζει κάποια βλάβη:

  • Δυσλειτουργία της οθόνης χωρίς προφανή λόγο
  • Αδυναμία φόρτισης
  • Μη επιτυχής ενεργοποίηση της συσκευής
  • Δυσλειτουργία της αφής

Αν παρατηρήσετε κάτι από τα παραπάνω, χρειάζεστε επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10 Lite.

Αντιμετώπιση βλάβης

Μόλις διαπιστώσετε τα συμπτώματα δυσλειτουργίας της μητρικής πλακέτας της συσκευής σας μη χάσετε χρόνο. Επισκεφθείτε ένα κατάστημα ired. Εκεί θα συναντήσετε καταρτισμένους τεχνικούς με εμπειρία στην επισκευή μητρικών πλακετών. Αφού η συσκευή σας υποβληθεί σε όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά tests θα διαπιστωθεί το ακριβές σημείο της μητρικής πλακέτας που έχει επηρεαστεί. Αφού λάβετε την ανάλογη ενημέρωση, κατόπιν δικής σας έγκρισης και μόνο, θα συνεχίσουμε στην επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10 Lite.

Υπερσύγχρονα εργαστήρια

Όλα τα εργαστήρια ired είναι πλήρως εξοπλισμένα με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, που επιτρέπουν στους τεχνικούς μας να επέμβουν στη μητρική πλακέτα ακόμα και σε σημείο χιλιοστού. Επιπλέον, τα εργαστήριά μας πληρούν όλες τις συνθήκες για την ασφαλή επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10 Lite.

Σας περιμένουμε

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα ired. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας Courier. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω Live Chat. Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτημα, σχετικά με την επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei P10 Lite.