Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 Lite

Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 Lite

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 50
  • Τιμή με ΦΠΑ 62
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αξιόπιστη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 lite dual. Ελάτε στο ired για εγγυημένη επισκευή Huawei από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Η μητρική πλακέτα είναι το πιο πολύτιμο μέρος της συσκευής σας. Πάνω στην μητρική πλακέτα βρίσκεται ο επεξεργαστής, η μνήμη της συσκευής και όλα τα βασικά κύκλωμα που υποστηρίζουν την λειτουργία της συσκευής.

Σε περίπτωση βλάβης της μητρικής πλακέτας ενδεχομένως να παρατηρήσετε πολλά διαφορετικά συμπτώματα και αρχικά να πιστέψετε πως ευθύνεται κάποιο περιφερειακό εξάρτημα της συσκευής σας και όχι η ίδια η μητρική πλακέτα. Αυτό βέβαια μπορεί πολύ εύκολα να διαψευσθεί με την αντικατάσταση του “ύποπτου” εξαρτήματος.

Εάν τα προβλήματα λειτουργίας συνεχίζουν παρά τις όποιες εργασίες αντικατάστασης εξαρτημάτων, τότε θα πρέπει να φροντίσετε για την επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 lite dual.

Μερικά από τα συμπτώματα που θα αντιμετωπίσετε είναι τα ακόλουθα:

  • Η οθόνη δεν ανάβει ή δυσλειτουργεί
  • Η συσκευή δεν φορτίζει
  • Η συσκευή δεν ανάβει
  • Δυσλειτουργία εξαρτημάτων που έχουν αντικατασταθεί

Πολλές φορές μπορεί κάποιο εξάρτημα να έχει πρόβλημα και παράλληλα να έχει πρόβλημα και η μητρική πλακέτα της συσκευής.

Αξιόπιστη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 lite dual

Στο ired εξειδικευόμαστε στις πιο δύσκολες επισκευές, έχουμε αποκτήσει πολυετή εμπειρία γιατί εκεί που οι άλλοι παραιτούνται εμείς προσφέρουμε αξιόπιστη λύση και αποτέλεσμα. Η επισκευή Huawei Mate 10 lite dual είναι μία από τις πιο απαιτητικές επισκευές αλλά στο ired μπορούμε να σας προσφέρουμε εγγυημένο αποτέλεσμα.

Η ομάδα των τεχνικών μας θα ελέγξει την λειτουργικότητα της συσκευής σας και θα προχωρήσει σε ακριβή διάγνωση προτού προχωρήσουμε στην επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 lite dual. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεται και μετά την ολοκλήρωση της επισκευής μητρικής πλακέτας Huawei Mate 10 lite dual.

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα μας ή στείλτε μας την συσκευή σας δωρεάν από όλη την Ελλάδα. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν με την εταιρία κούριερ που συνεργαζόμαστε.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επισκευή Huawei Mate 10 lite dual επικοινωνήστε μαζί  μας άμεσα!