Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Honor 9

Επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Honor 9

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45
  • Τιμή με ΦΠΑ 55.8
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγγυημένη επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Honor 9 από τους επαγγελματίες τεχνικούς του ired. Βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα.

Η μητρική πλακέτα στις σύγχρονες συσκευές είναι το πιο σημαντικό εξάρτημα, αφού από αυτή πηγάζουν όλες οι ενέργειες της συσκευής. Για παράδειγμα ο επεξεργαστής και όλα τα chips της συσκευής είναι συνδεδεμένα στη μητρική πλακέτα. Αυτό σημαίνει πως αν υπάρξει κάποια βλάβη στη μητρική πλακέτα, επηρεάζεται η συνολική λειτουργία της συσκευής.

Δεδομένου ότι η μητρική πλακέτα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη ως σύστημα, οι ενδείξεις που μπορεί να δηλώνουν ένα πρόβλημα ενδέχεται να μας μπερδέψουν αφού μπορεί να είναι κοινές με βλάβες που αφορούν μεμονωμένα εξαρτήματα της συσκευής. Γι’ αυτό σε αρκετές περιπτώσεις για να είστε βέβαιοι πως η βλάβη είναι στη μητρική πλακέτα χρειάζεται να αντικαταστήσετε το εξάρτημα που αυτή υποδηλώνει και στη συνέχεια να παρατηρήσετε πως η βλάβη εξακολουθεί να υφίσταται.

Μερικές ενδείξεις που δείχνουν κάποια δυσλειτουργία στη μητρική πλακέτα είναι:

Ξαφνική δυσλειτουργία της οθόνης χωρίς να έχει προηγηθεί πτώση

  • Η συσκευή δε φορτίζει
  • Δυσλειτουργία της αφής
  • Αδυναμία ενεργοποίησης της συσκευής

Αρκετοί υποστηρίζουν πως οι μητρικές πλακέτες των συσκευών δεν επισκευάζονται. Στα ired τους διαψεύδουμε αφού σας προσφέρουμε αποτελεσματική επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Honor 9.

Διαδικασία επισκευής

Μόλις αντιληφθείτε μία από τις παραπάνω ενδείξεις, ελάτε σε ένα κατάστημα ired. Εκεί οι έμπειροι τεχνικοί μας αφού υποβάλουν τη συσκευή σε όλα τα απαιτούμενα διαγνωστικά tests θα εξακριβώσουν για το αν το πρόβλημα αφορά τη μητρική πλακέτα. Αν τελικά συμβαίνει κάτι τέτοιο μετά τη δική σας έγκριση θα προχωρήσουν στην επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Honor 9. Ο προηγμένος μας εξοπλισμός που μας δίνει τη δυνατότητα επέμβασης με βάση το χιλιοστό, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πανελλαδική κάλυψη

Στα ired σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να μας στείλετε τη συσκευή σας εντελώς δωρεάν μέσω courier. Για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με την επισκευή μητρικής πλακέτας Huawei Honor 9, μπορείτε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε μήνυμα μέσω της υπηρεσίας Live Chat.