Επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9 lite

Επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9 lite

Χαρακτηριστικά επισκευής

  • Τιμή χωρίς ΦΠΑ 40
  • Τιμή με ΦΠΑ 49.6
  • Χρόνος Επισκευής 4 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αξιόπιστη επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9 lite από την ομάδα των έμπειρων τεχνικών μας. Δεν έχετε παρά να έρθετε σε ένα από τα εργαστήρια μας.

Σας περιμένουμε για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας προσφέρουμε αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9 Lite.

Εάν μόλις έχει βραχεί η συσκευή σας είναι απαραίτητο να αντιδράσετε άμεσα ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες:

  • Θέστε άμεσα την συσκευή σας εκτός λειτουργίας
  • Σκουπίστε όλα τα υγρά με απορροφητικό πανί ή χαρτί
  • Αποθηκεύστε την συσκευή και μην την χρησιμοποιείτε/φορτίζετε
  • Μην χρησιμοποιείτε πηγές θερμότητας για να “στεγνώσουν” τα υγρά

Ελάτε άμεσα σε ένα από τα καταστήματα μας για να γίνει χημικός καθαρισμός της συσκευής σας.

Οι τεχνικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία στις επισκευές ηλεκτρονικών συσκευών και μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικό αποτέλεσμα ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Γιατί η υγρασία είναι επικίνδυνη;

Αρχικά η χειρότερη περίπτωση είναι η συσκευή να παραμείνει ενεργή και να προκληθεί βραχυκύκλωμα στην μητρική πλακέτα. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με την απενεργοποίηση της συσκευής σας.

Άλλο ένα πρόβλημα μπορεί να προκληθεί κατά την προσπάθεια να αφαιρέσουμε την υγρασία με την χρήση θερμότητας. Οι οικιακές συσκευές που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αφαίρεση της υγρασίας, για να είναι αποτελεσματικές στην αφαίρεση της υγρασίας θα φτάσουν σε θερμοκρασίες που θα προκαλέσουν σίγουρα βλάβη στα εξαρτήματα της συσκευής σας. Αυτός είναι κύριος λόγος για τον οποίο πρέπει να αποφεύγουμε αυτή την τακτική.

Βέβαια εάν αφήσουμε την υγρασία εντός της συσκευής περιμένοντας να “στεγνώσει” η συσκευή από μόνη της, υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος, αυτός της οξείδωσης. Η χημική αντίδραση μεταξύ της υγρασίας και των μεταλλικών στοιχείων της συσκευής μπορεί να διαβρώσει σημαντικά την συσκευή και να την θέσει εκτός λειτουργίας.

Για να αποφύγετε όλες αυτές τις περιπτώσεις, απλά ακολουθήστε τις οδηγίες μας και ελάτε στο πλησιέστερο εργαστήριο μας για να σας προσφέρουμε αποτελεσματική επισκευή βρεγμένου Huawei Honor 9 Lite.