Επισκευή BlackBerry Bold Touch 9900

Αποτελεσματική και οικονομική επισκευή BlackBerry Bold Touch 9900 από τους έμπειρους τεχνικούς του ired. Ελάτε σε ένα από τα υπερσύγχρονα εργαστήρια μας.

Ή εάν δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε στείλτε μας την συσκευή σας μέσω κούριερ. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν με την εταιρία κούριερ με την οποία συνεργαζόμαστε.

Εγγυημένη επισκευή BlackBerry Bold Touch 9900

Το Bold Touch 9900 είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μοντέλα της Blackberry. Έχει capacitive οθόνη αφής και πληκτρολόγιο QWERTY, όπως το συνηθίζει άλλωστε η Blackberry. Εάν η συσκευή σας πάθει κάποια βλάβη εμείς είμαστε δίπλα σας. Στο ired η επισκευή BlackBerry Bold Touch 9900 σας συμφέρει. Το αποτέλεσμα σε κάθε επισκευή είναι εγγυημένο και το κόστος χαμηλό. Μερικές από τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι οι παρακάτω:

  • Αλλαγή σπασμένης οθόνης
  • Αντικατάσταση πληκτρολογίου
  • Αλλαγή μπαταρίας
  • Επισκευή μητρικής πλακέτας
  • Επισκευή βρεγμένου BlackBerry Bold Touch 9900
  • Αλλαγή υποδοχής φόρτισης USB

Εάν έχει βλάβη το κινητό σας, ελάτε στο ired για οικονομική επισκευή BlackBerry Bold Touch 9900.

Διαδικασία επισκευής

Αρχικά θα πρέπει να έχουμε την συσκευή σας στα εργαστήρια μας, είτε θα μας την φέρετε εσείς είτε θα μας την στείλετε μέσω κούριερ δωρεάν.

Η διαδικασία κάθε επισκευής ξεκινάει και τελειώνει με έναν τεχνικό έλεγχο σε 24 σημεία βασικών λειτουργιών της συσκευής σας. Σκοπός μας είναι πέραν από την διάγνωση και την επιβεβαίωση της, οι τεχνικοί μας να γνωρίζουν την κατάσταση της συσκευής σας και να ενημερώσουν σχετικά.

Ο υπεύθυνος τεχνικός για την αποκατάσταση της βλάβης θα σας προτείνει την αντίστοιχη επισκευή BlackBerry Bold Touch 9900 ανάλογα με το πόρισμα της διάγνωσης.

Εάν είναι απαραίτητη η χρήση ανταλλακτικού, στο ired χρησιμοποιούμε πάντα κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά. Τα επιλέγουμε λόγο της ανθεκτικότητας και της απόδοσης τους. Αφού αφαιρέσουμε με ασφάλεια το χαλασμένο ή ελαττωματικό εξάρτημα, στην θέση του θα εγκαταστήσουμε άψογα ένα νέο εξάρτημα κορυφαίας ποιότητας.

Αφού ολοκληρώσουμε και τον τελικό έλεγχο της συσκευής σας, θα σας παραδώσουμε το BlackBerry Bold Touch 9900 σε πλήρη λειτουργικότητα, σαν να ήταν καινούργιο.