Με την αξιοπιστία που ακολουθεί το, πλέον, καθιερωμένο brand name της εταιρίας και τη διαχρονικότητα που το διέπει στον συνεχώς εξελισσόμενο χώρο της τεχνολογίας, με γνώμονα την αδιάκοπη έρευνα και ανάπτυξη, όπως επίσης και την επένδυση στην τεχνογνωσία στον κλάδο, η ired επεκτείνει το δίκτυο των συνεργατών της με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό της, σύνεση και δυναμισμό.

H εταιρία ired electrοnics δραστηριοποιείται στον χώρο της επισκευής ηλεκτρονικού εξοπλισμού (smartphones, tablets, ηλεκτρονικών υπολογιστών, παιχνιδομηχανών) από το 2010. Πλέον, τα καταστήματα της ired αποτελούν ορόσημο στην συνείδηση των πελατών, όντας από τα πιο αναγνωρίσιμα επισκευαστικά κέντρα στη χώρα, κυρίως για την ποιότητα και την ταχύτητα των ηλεκτρονικών επισκευών, την εξυπηρέτηση που λαμβάνουν οι πελάτες, αλλά και τον χαρακτηριστικό τους σχεδιασμό. Τα καταστήματα είναι 14 στον αριθμό, και βρίσκονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γλυφάδα, Μαρούσι, Πειραιά, Ψυχικό, Καλλιθέα, Περιστέρι, Χολαργό, Χαλάνδρι, Άλιμο, Γέρακα και Ρόδο.

Σύγχρονες υποδομές εξυπηρέτησης πελατών


Όλα τα καταστήματα ired διαθέτουν έναν κοινό σχεδιασμό, ο οποίος είναι μοντέρνος, φιλικός προς τον πελάτη, και τα τελευταία χρόνια θεωρείται πολύ χαρακτηριστικός από πελάτες του μαγαζιού και μη, καθώς είναι πολύ αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό.

Σε επίπεδο χώρων, τα καταστήματα ired αποτελούνται από δύο μέρη.

  • την αίθουσα υποδοχής / αναμονής πελατών και έκθεσης προϊόντων και

  • το εργαστήριο επισκευών.

Η αίθουσα υποδοχής είναι διαμορφωμένη ειδικά, με έναν τρόπο με τον οποίο εκτίθενται όλα τα προϊόντα και τα αξεσουάρ που προσφέρει το κατάστημα, έτσι ώστε να μπορούν να είναι σε άμεση οπτική επαφή με τους πελάτες, ενώ τα εργαστήρια ired είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία, αντιστατικούς πάγκους εργασίας με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαθέτοντας έμπειρο και άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, αποτελούμενο από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς και εξειδικευμένους τεχνικούς.

Kατά τη διάρκεια της εξυπηρέτησής του, ο πελάτης είναι σε θέση να αναζητήσει και να επιλέξει προϊόντα από μια μεγάλη συλλογή, όπως θήκες και αξεσουάρ, για την αγαπημένη του συσκευή.

Σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης, εκτός από την άμεση τηλεφωνική υποστήριξη, το δίκτυο καταστημάτων ired παρέχει στους πελάτες του online εξυπηρέτηση μέσω του live chat της κεντρικής ιστοσελίδας ired.gr. Ο οποιοσδήποτε χρήστης έχει την δυνατότητα να συνομιλήσει απευθείας με έναν εκ των τεχνικών της εταιρίας, ώστε να συζητήσει οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα σε σχέση με την συσκευή του, χωρίς καμία χρέωση.

Προηγμένες υπηρεσίες επισκευών


Όλα τα υπερσύγχρονα καταστήματα του δικτύου ired αναλαμβάνουν την επισκευή iPhone, iPad, iMac και Macbook, όπως επίσης και άλλων Smartphones, Tablets. ηλεκτρονικών υπολογιστών και παιχνιδομηχανών, με αξιοπιστία, ταχύτητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Οι έμπειροι τεχνικοί των καταστημάτων (διπλωματούχοι ηλεκτρονικοί) καταρτίζονται και εκπαιδεύονται διαρκώς στις νέες τεχνολογίες για να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε νέα τεχνολογική πρόκληση που προκύπτει.

Σε κάθε επισκευή χρησιμοποιούνται ανταλλακτικά άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής, ώστε να διασφαλίζεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες. Σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές τους, τα καταστήματα ired είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν από τις απλούστερες μέχρι και τις πιο δύσκολες και περίπλοκες βλάβες.

Όλα τα καταστήματα του δικτύου ired εστιάζουν στην ποιότητα και ταχύτητα της εργασίας, όπως επίσης και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Επιπροσθέτως, παρέχουν την δυνατότητα δωρεάν αποστολής και παραλαβής για iPhone, iPad, άλλα Smartphones, Τablets και παιχνιδομηχανές μέσω εταιρείας courier, για την καλύτερη και απροβλημάτιστη εξυπηρέτηση των πελατών που βρίσκονται σε απόσταση από κάποιο εκ των καταστημάτων μας (Πανελλαδική Κάλυψη).

Διαδικτυακή παρουσία


Η ired διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα τεχνολογικά Blog στην Ελλάδα. www.ired.gr/blog

Στόχος της ιστοσελίδας της ired, πέραν της ενημέρωσης για τις υπηρεσίες επισκευής που παρέχει, είναι κυρίως η συνεχής και αδιάλειπτη επαφή με τους χρήστες του internet. Για να επιτευχθεί αυτό έχει δημιουργηθεί ένα συνεχώς ενημερωμένο και πλούσιο σε περιεχόμενο blog, το οποίο σε συνεργασία με όλα τα ενεργά κοινωνικά profiles που διαθέτουν τα ired (Facebook, YouTube, Twitter) αναρτά καθημερινά μοναδικό περιεχόμενο.

Μέσα από το ired Blog μπορεί κάποιος να βρει οδηγίες χρήσης για iOS, Android, MacOS, Windows, Linux, συμβουλές και κόλπα, βοηθήματα, video tutorials και όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας.

Επιθυμία της ired είναι η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη. Σε αυτά τα πλαίσια, η ομάδα του ired.gr, επιμελείται το blog με συνεχή, καθημερινή ενημέρωση για τις αγαπημένες συσκευές του αγοραστικού κοινού, παρουσιάζοντας εφαρμογές (reviews), tips και tricks, και καλύπτοντας παράλληλα κάθε τι νέο και ενδιαφέρον από τον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη.

Το blog της ired στοχεύει να γίνει η καθημερινή πηγή ενημέρωσης του κοινού της. Για αυτό τον λόγο, εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα θεματολογία, η οποία προωθείται συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πάντα με γνώμονα την πληρέστερη και πιο αξιόπιστη ενημέρωσή του κοινού.

Με βάση όλα τα παραπάνω, τα ired έχουν καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να μετατρέψουν ένα απλό blog στον απόλυτο οδηγό χρήσης smartphone, tablet και υπολογιστή, ανεξαρτήτως πλατφόρμας και λειτουργικού συστήματος.

Πρόταση franchise


Η επιχειρηματική πρόταση franchise των ired αποτελεί μια δυναμική και αξιόπιστη πρόταση στον χώρο της τεχνολογίας, και γενικότερα του επιχειρείν, καθώς διασφαλίζει:

  • υψηλά έσοδα από επισκευές και πωλήσεις αξεσουάρ και μεταχειρισμένων συσκευών,

  • σημαντικά περιθώρια μεικτού κέρδους, λόγω της παροχής υπηρεσιών / επισκευών.

Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα, χαμηλό ρίσκο και σημαντικές προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης και αύξησης της κερδοφορίας καθώς αφορά σε ένα κλάδο που αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, με κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την κορυφαία φήμη και τεχνογνωσία ired, με αδιαπραγμάτευτη τη διαρκή υποστήριξη  της εταιρίας, για το κάθε κατάστημα ξεχωριστά.

Προνόμια franchise


Η εταιρεία ired electronics έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει σε 14, μέχρι σήμερα, καταστήματα ένα δυνατό, πλήρες και καινοτόμο franchise concept, το οποίο χαρακτηρίζεται από μια σειρά από προνόμια προς τους συνεργάτες – franchisees, που τους διασφαλίζουν επιτυχία και κερδοφορία.

Αρχικά, το ired αποτελεί ένα γνωστό και αναγνωρίσιμο brand, το οποίο κατέχει κορυφαίες θέσεις σε όλα τα search engines, όπως και στα social media, πολύ υψηλές κριτικές και reviews από πλήρως ικανοποιημένους πελάτες, δημιουργώντας έτσι ολοένα και μεγαλύτερο πιστό καταναλωτικό κοινό, με πολύ υψηλή απήχηση από στόμα σε στόμα. Η τεχνογνωσία της εταιρίας είναι σε κορυφαία επίπεδα, κάτι το οποίο πηγάζει από την πολυετή εμπειρία και την τεχνική κατάρτιση των τεχνικών της, και διαφαίνεται στην άψογη λειτουργία των 14 καταστημάτων της. Ο κλάδος στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρία είναι από τους πλέον δημοφιλείς στην αγορά, με αδιάκοπη ανάπτυξη και εξέλιξη, μιας και τo ired καλύπτει πλέον βασικές καταναλωτικές ανάγκες. 

Πέραν των επισκευών, οι πωλήσεις αξεσουάρ αλλά και μεταχειρισμένων συσκευών δίνουν ακόμη περισσότερες επιλογές στους πελάτες, ενώ η ιστοσελίδα της εταιρίας είναι εξαιρετικά φιλική προς τους χρήστες, και ενημερώνεται συνεχώς, όχι μόνο σε επίπεδο τιμών, προκειμένου οι πελάτες να έχουν σαφή και πλήρη εικόνα ανά πάσα στιγμή, αλλά και σε ειδησεογραφικό επίπεδο, όντας ένα ενημερωτικό αλλά και εκπαιδευτικό blog, δημιουργώντας μια σχέση διάδρασης με το κοινό.

H υποστήριξη από την εταιρία θα είναι διαρκής και αδιαπραγμάτευτη, με πλήρη αρχική, αλλά και συνεχιζόμενη εκπαίδευση, όπως επίσης και τεχνική υποστήριξη σε επιχειρηματίες και προσωπικό σε όλα τα καταστήματα ενώ υπάρχει, φυσικά, διασφάλιση στην ευρεία αποκλειστικότητα της περιοχής του καταστήματος.

Το εξελιγμένο σύστημα ERP και διαχείρισης της εταιρίας πρόκειται να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας, ενώ οι τιμές της εταιρίας σε επίπεδο λιανικής και χρέωσης επισκευών είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές της αγοράς, κάτι το οποίο ισχύει και για την αγορά ανταλλακτικών και λοιπών προϊόντων, λόγω οικονομιών κλίμακας. Τα ανταλλακτικά τα οποία χρησιμοποιεί η εταιρία μας είναι υψηλής ποιότητας, ενώ υπάρχουν αποκλειστικότητες σε προϊόντα και αξεσουάρ, όπως επίσης και δίκτυο διαχείρισης μεταχειρισμένων συσκευών.  

Υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης του καταστήματος απολύτως έτοιμου για λειτουργία, η δυνατότητα έρευνας, αξιολόγησης, αλλά και εύρεσης καταστημάτων προς ενοικίαση, όπως επίσης και δυνατότητα διαχείρισης του καταστήματος με management fee.


Τηλέφωνο Επικοινωνίας συνεργατών μας : 211 016 8956


Γίνε συνεργάτης μας