ΘΕΜΑ: Review Crazy Talk 7 για Mac, iOS και Windows

Review Crazy Talk 7 για Mac, iOS και Windows 27/01/2016 16:41 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Crazy Talk 7 (Mac, Windows, iOS)
Δώστε φωνή και κίνηση στις φωτογραφίες σας

Πώς θα σας φαινόταν να βάζατε μια φωτογραφία σας να λέει συγκεκριμένα πράγματα με φυσική κίνηση των χειλιών, εμφάνιση αληθοφανών συναισθημάτων και κινήσεις του κεφαλιού, των ματιών και του στόματος που να συμφωνούν με τα λεγόμενα; Πώς θα σας φαινόταν να βάζατε μια φωτογραφία της γάτας σας να τραγουδάει; Ή ενός φίλου σας να μιλάει με φωνή ρομπότ;

Όλα αυτά και πολλά άλλα μπορείτε να κάνετε με το Crazy Talk 7 της Reallusion. Στην πραγματικότητα μάλιστα έχετε τόσες δημιουργικές επιλογές, που μόνο η φαντασία σας μπορεί να σας σταματήσει. Και το σπουδαιότερο είναι ότι, αν έχετε συσκευή iOS, μπορείτε να έχετε την αντίστοιχη έκδοση της εφαρμογής στη συσκευή σας και να συνεργάζεται με το μεγάλο “αδελφό” πρόγραμμα στο Mac ήτο PC σας.

Παρουσίαση και λειτουργία
Το Crazy Talk 7 βγαίνει, όπως είπαμε, σε τρεις εκδόσεις και όσον αφορά τα Windows μπορούμε να το αγοράσουμε και να το κατεβάσουμε από το δικτυακό τόπο της εταιρίας Reallusion. Όσον αφορά τα Mac μπορούμε να το αγοράσουμε απ’ το Mac App Store ή από το δικτυακό τόπο της εταιρίας και για το iOS το κατεβάζουμε από το iTunes Store. Επιπλέον υπάρχει και η μεγαλύτερη έκδοση Crazy Talk 7 Pro με πιο πολλές δυνατότητες και δωρεάν περιεχόμενο, αλλά τον απλό χρήστη τον καλύπτει η απλή έκδοση και δε χρειάζεται να σπαταλήσει το επιπλέον ποσό αν δεν έχει ανάγκη τις επαγγελματικές δυνατότητες του Pro.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745