Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Review: Civilization Beyond Earth - Mac Gaming

Review: Civilization Beyond Earth - Mac Gaming 27/01/2016 16:24 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η σειρά παιχνιδιών στρατηγικής turn-based Civilization, είναι γνωστή εδώ και πάρα πολλά χρόνια (δεκαετίες για την ακρίβεια, από την εποχή του DOS και των πρώτων έγχρωμων CGA οθονών). Πρόκειται για μια σειρά που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις και που κάθε παίκτης παιχνιδιών στρατηγικής που σέβεται τον εαυτό του την έχει δοκιμάσει.

Γι’ αυτό το λόγο συνέχισε να αναπτύσσεται και σήμερα πια υπάρχει κάποια έκδοσή της για όλες τις πλατφόρμες, από υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, μέχρι tablets και smartphones. Μάλιστα, τους περισσότερους τους έχει κερδίσει για την ποιότητα και την αντοχή της στο χρόνο, σε σημείο που οι φαν της, περιμένουν κάθε καινούρια έκδοση με ανυπομονησία.

Και ενώ το Civilization ήταν μια σειρά παιχνιδιών που το σενάριό της διαδραματιζόταν στη γη, ένα μικρό κομμάτι της έπαιρνε την ιδέα αυτή στο διάστημα και πειραματιζόταν με τον αποικισμό ενός άλλου πλανήτη. Έτσι, γεννήθηκε τότε το “A Centauri”, το οποίο όμως, δυστυχώς, δεν είχε συνέχεια αν και ήταν ένα πολύ αξιόλογο κομμάτι της σειράς.

Τα χρόνια πέρασαν, η σειρά εξελίχθηκε φτάνοντας στο πραγματικά εξαιρετικό “Civilization V” και οι τύποι εκεί στη Firaxis θυμήθηκαν το ξεχασμένο “A Centauri” και σκέφτηκαν να το χρησιμοποιήσουν πάλι σαν κεντρική ιδέα και να το αναμείξουν με τα γραφικά και τους μηχανισμούς του “Civilization V” να προσθέσουν αρκετά καινούρια και ενδιαφέροντα στοιχεία που ανανεώνουν την εμπειρία με το παιχνίδι και ιδού γεννήθηκε μόλις το “Civilization Beyond Earth”!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.