Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Γιατί επιβάλλεται να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Βοήθεια Wi-Fi"

Γιατί επιβάλλεται να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία "Βοήθεια Wi-Fi" 03/02/2016 14:17 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η λειτουργία Βοήθεια Wi-Fi (WI-Fi Assist), είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά που συναντήσαμε στο iOS 9, η οποία συγκαταλέγεται στις σημαντικές προσθήκες για το λειτουργικό σύστημα της Apple.

Όμως δεδομένου του ότι η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή κατά την αναβάθμιση στην έκδοση iOS 9, ενδεχομένως να προκαλέσει πονοκέφαλο σε αρκετούς χρήστες, ανάλογα με το πακέτο δεδομένων ή των ρυθμίσεων χρήσης εφαρμογών. Σας παραθέτουμε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τι ακριβώς προσφέρει η Βοήθεια Wi-Fi (Wi-Fi assist) και γιατί επιβάλλεται να την απενεργοποιήσετε το συντομότερο δυνατό.

Πώς λειτουργεί η Βοήθεια Wi-Fi (Wi-Fi assist)
Ας δούμε περί τίνος πρόκειται. Πολλές φορές η εταιρεία Apple είναι τυπικά ασαφής με τις τεχνικές λεπτομέρειες ενός νέου χαρακτηριστικού. Εξετάζοντας τη λειτουργία, μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για μία δυνατότητα του επεξεργαστή να ανιχνεύει το ασθενές σήμα Wi-Fi και αυτόματα η συσκευή iPhone του χρήστη, να χρησιμοποιεί το κινητό δίκτυο δεδομένων, εάν υπάρχει διαθέσιμο, ώστε η σύνδεση με το διαδίκτυο να μην διακοπεί από ένα χαμηλής εμβέλειας δίκτυο Wi-Fi.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.