ΘΕΜΑ: 3 Σημαντικές βελτιώσεις του λειτουργικού iOS 9 που δεν είναι ορατές

3 Σημαντικές βελτιώσεις του λειτουργικού iOS 9 που δεν είναι ορατές 03/02/2016 14:12 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Είναι αλήθεια πως οι αλλαγές που έγιναν στο λειτουργικό iOS 9 (τεχνικά iOS 9.0.1 σήμερα), δεν είναι ιδιαίτερα οφθαλμοφανείς σε συσκευές iPhone, iPad ή iPod touch. Εκ προσθέσεως η Apple, έδωσε μεγάλη έμφαση σε μη εμφανείς βελτιώσεις αυτή τη φορά, προσφέροντας σημαντικές προσθήκες οι οποίες δεν είναι ορατές άμεσα από όλους τους χρήστες. Εμείς σας παρουσιάζουμε 3 από αυτές, που θεωρούμε τις πιο αξιόλογες στο λειτουργικό iOS 9.

Διαβάστε επίσης: Ρωτήστε μας: Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να αναζητήστε μία ρύθμιση στο iPhone σας;

1. Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας... αποδεδειγμένα

Καθένας από εμάς του χρήστες iPhone, έχει βρεθεί στην κατάσταση, όπου από τη συσκευή μας λαμβάνουμε μήνυμα πως το ποσοστό ενέργειας της μπαταρίας που απομένει έχει πέσει κάτω από 20% ή λιγότερο και δεν βρισκόμαστε κοντά στο φορτιστή μας, προκειμένου να την ανανεώσουμε. Η Apple σχεδίασε τη νέα λειτουργία "Χαμηλής ισχύος", ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο.

Κατά την ενεργοποίησή της, η λειτουργία “Χαμηλής ισχύος”, απενεργοποιεί προσωρινά ενεργοβόρες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων της ώθησης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, την ανανέωση εφαρμογών στο υπόβαθρο, τις αυτόματες λήψεις εφαρμογών και άλλα οπτικά εφέ. Επιπλέον η λειτουργία χαμηλής ισχύος, μειώνει την ταχύτητα του επεξεργαστή στο iPhone, έτσι ώστε η συνολική κατανάλωση να είναι περιορισμένη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.