Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: 2 λύσεις στο μήνυμα «Software Update Failed» για το iOS 9

2 λύσεις στο μήνυμα «Software Update Failed» για το iOS 9 03/02/2016 12:12 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Αν είστε ένας από τους πολλούς χρήστες που προσπαθούν να κατεβάσουν το iOS 9 και πιθανόν ήλθατε αντιμέτωποι με ένα μάλλον ενοχλητικό μήνυμα του τύπου «Software Update Failed», ή κάτι παρόμοιο, σίγουρα θα αναρωτιέστε τι συμβαίνει. Πώς θα καταφέρετε να εφαρμόσετε την αναβάθμιση; Υπάρχουν δύο λύσεις για το πρόβλημα αυτό.

Η υπομονετική λύση
Η προτεινόμενη λύση ειδικά για όσους δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις από υπολογιστές και δε θέλουν μπλεξίματα με ρυθμίσεις και άλλα τέτοια, είναι μία: κάνετε υπομονή. Μπορεί να περάσουν από λίγα λεπτά μέχρι και ώρες, αλλά κάποια στιγμή, όταν ξαναδοκιμάσετε θα δείτε ότι το πρόβλημα έχει λυθεί και η αναβάθμιση προχωράει κανονικά.

Η αιτία για όλα αυτά είναι η υπερφόρτωση στους σέρβερς της Apple που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση, με αποτέλεσμα οι «κλήσεις» που γίνονται από τις συσκευές των χρηστών να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν ταυτόχρονα όλες, εξ’ ου και το εν λόγω μήνυμα.

Αν τώρα δεν είστε και τόσο υπομονετικοί τύποι, αλλά τα πάτε καλά με υπολογιστές και ρυθμίσεις και θεωρείτε τους εαυτούς σας πιο προχωρημένους από το μέσο χρήστη, ακολουθείστε την επόμενη λύση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.