Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Ελευθερώστε χώρο στο iPhone 16GB που έχετε

Ελευθερώστε χώρο στο iPhone 16GB που έχετε 02/02/2016 15:56 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Έχετε λοιπόν αγοράσει ένα ωραίο iPhone (iPad) και έχει μόνο 16 GB χώρο στο “δίσκο” του. Και ενώ όλα ήταν ωραία στην αρχή, τώρα τελευταία βλέπετε όλο και πιο συχνά το μήνυμα που σας λέει ότι ο ελεύθερος χώρος είναι ελάχιστος και ότι κάτι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό. Τι κάνετε λοιπόν; Εδώ έχουμε για σας έξι απλές συμβουλές που θα σας ελευθερώσουν αρκετό από τον πολύτιμο χώρο της συσκευής σας και από το ενοχλητικό μήνυμα.

1. Διαγράφετε συχνά φωτογραφίες και βίντεο

Είναι γνωστό ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο πιάνουν πολύ χώρο. Στα νεότερα μοντέλα, μια φωτογραφία μπορεί να φτάνει τουλάχιστον 2ΜΒ και τα βίντεο μπορούν άνετα να ξεπεράσουν τα εκατό και περισσότερα ΜΒ. Σ’ αυτή την περίπτωση, αν τα κρατάτε μέσα στη συσκευή σας, σύντομα θα μείνετε από ελεύθερο χώρο.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να μεταφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε ένα σταθερό υπολογιστή για να έχετε αντίγραφα και μετά να τα σβήνετε από το iPhone ή iPad σας. Δεδομένου μάλιστα ότι αυτόματα γίνονται streaming στο iCloud, δεν υπάρχει κίνδυνος να τις χάσετε και, αν δε σας φτάνει ο χώρος, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.