Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: iOS 9 Εντός: Όλες οι βελτιώσεις πληκτρολογίου, cut / copy / paste

iOS 9 Εντός: Όλες οι βελτιώσεις πληκτρολογίου, cut / copy / paste 02/02/2016 13:22 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Το πληκτρολόγιο QuickType στην επερχόμενη αναβάθμιση, πρόκειται να αποκτήσει στοχευμένες ως προς το iPad λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης και μιας γραμμής συντομεύσεων με γρήγορες ενέργειες όπως εισαγωγή κειμένου, αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, καθώς και δυνατότητα επιλογής γραμματοσειράς.

Στη πρώτη δοκιμαστική έκδοση του λειτουργικού iOS 9, τα εικονίδια για την αποκοπή, αντιγραφή και επικόλληση, βρίσκονται ακριβώς πάνω από το πληκτρολόγιο στην αριστερή πλευρά στη συσκευή iPad, ακριβώς δίπλα στη λειτουργία QuickType. Tα εικονίδια αυτά είναι διαθέσιμα σε επίπεδο συστήματος, όπου επιτρέπουν τη γρήγορη πρόσβαση, από εφαρμογές όπως ο Safari ή την εφαρμογή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Εάν συνδυάσετε επιπλέον τη νέα χειρονομία multi-touch, του κέρσορα, η Apple καθιστά ευκολότερη από ποτέ τη μετακίνηση κειμένου στο λειτουργικό iOS 9. Για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε μία λέξη με διπλό άγγιγμα δύο δακτύλων στο πληκτρολόγιο, στο σημείο όπου έχετε τοποθετήσει τον κέρσορα, ενώ με τριπλό άγγιγμα θα επιλεγεί το σύνολο της παραγράφου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 02/02/2016 13:22 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.