Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: iOS 9 Εντός: Νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Χαρτών της Apple

iOS 9 Εντός: Νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Χαρτών της Apple 02/02/2016 13:18 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Εδώ και χρόνια η μεγαλύτερη παράλειψη στην προεγατεστημένη εφαρμογή, Χάρτες υπήρξε η έλλειψη οδηγιών κατεύθυνσης μέσων μεταφοράς. Στην επερχόμενη αναβάθμιση του iOS 9 λειτουργικού συστήματος της Apple αυτό πρόκειται να αλλάξει, καθώς η νέα ενημερωμένη έκδοση, θα περιλαμβάνει υποστήριξη για τα δρομολόγια των λεωφορείων, μετρό, τρένων στις περισσότερες μεγάλες πόλεις.

Στη παρουσίαση, οι πόλεις που αναφέρθηκαν και θα υποστηρίζουν οδηγίες δρομολογίων των μέσων μεταφοράς, είναι η Βαλτιμόρη, το Βερολίνο, το Σικάγο, το Λονδίνο, η πόλη του Μεξικού, η Νέα Υόρκη, η Φιλαδέλφεια, το Σαν Φρανσίσκο, το Τορόντο και η Ουάσιγκτον D.C. Επίσης θα είναι η διαθέσιμη η νέα δυνατότητα σε 30 ακόμη πόλεις του κόσμου όπως το Πεκίνο στην Κίνα και τη Σαγκάη.

Στις παραπάνω πόλεις η νέα λειτουργία, θα προσφέρει λεπτομερείς λειτουργίες, οι οποίες θα αναπροσαρμόζονται ανάλογα την τοποθεσία. Θα περιλαμβάνουν συγκεκριμένα σημεία όπως εισόδους μετρό ή που βρίσκεται ακριβώς η στάση του λεωφορείου.

Όπως και οι ανταγωνιστικές εφαρμογές που ενσωματώνουν καθοδήγηση για τα μέσα μεταφοράς (βλέπε Google Maps) η Apple παρέχει στους χρήστες μια σειρά από επιλογές μετακίνησης, αναζητώντας μία συγκεκριμένη διεύθυνση, συμπεριλαμβανομένων, διαφορετικών διαδρομών τρένων, καθώς και των ωρών αναχώρησης αυτών. Όπου δύναται, η Apple, συμπεριλαμβάνει στην εφαρμογή Χαρτών και προγραμματισμένες προσελεύσεις τρένων.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.