Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Αλλάξτε τη συσκευή με την οποία διαμοιράζεστε την τοποθεσία σας

Αλλάξτε τη συσκευή με την οποία διαμοιράζεστε την τοποθεσία σας 02/02/2016 13:16 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Eάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία "κοινής χρήσης τοποθεσίας μου" με τα μέλη της οικογένειά σας ή τους φίλους σας, θα θέλατε να είστε σίγουροι πως το πράττετε από τη σωστή συσκευή.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους επιθυμείτε να διαμοιραστείτε την τοποθεσία σας μέσω της εφαρμογής Μηνυμάτων ή της εφαρμογής Εύρεση φίλων.

Το να μοιραστείτε την τοποθεσία που βρίσκεστε με κάποιον φίλο σας, είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο, από το να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνσή σας με το χέρι. Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία συσκευές iOS, για παράδειγμα iPhone και iPad, ίσως να επιθυμείτε να αλλάξετε τη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να ανταλλάσσετε τοποθεσίες.

Η λειτουργία κοινής χρήσης, είναι διαθέσιμη σε όλες τις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple, αλλά για να χρησιμοποιήσετε τα νέα χαρακτηριστικά όπως κοινή χρήση μέσω Family Sharing, θα πρέπει να τρέχει iOS 8 ή νεότερη έκδοση. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως εάν έχετε ενταχθεί σε μία ομάδα Family Sharing, το κάθε μέλος στην ομάδα μπορεί να δει που βρίσκονται όλες οι συσκευές σας, μέσω της Εύρεσης iPhone.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.