ΘΕΜΑ: Συγχρονίστε το iPhone με Yahoo και Google Contacts

Συγχρονίστε το iPhone με Yahoo και Google Contacts 02/02/2016 13:02 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Όσο πιο πολλές πληροφορίες έχουμε στο iPhone μας, τόσο πιο χρήσιμο γίνεται για μας. Είτε το χρησιμοποιούμε για δουλειά, είτε για να είμαστε απλά σε επαφή με φίλους και συγγενείς και να έχουμε τηλέφωνα, διευθύνσεις e-mail κλπ, όλα σε ένα μέρος, είναι κάτι που βοηθάει απεριόριστα.

Τι γίνεται όμως αν έχουμε τις επαφές μας διαμοιρασμένες σε διαφορετικές τοποθεσίες; Κάτι που είναι σύνηθες, συμβαίνει να έχουμε επαφές τοπικά στον υπολογιστή μας και επίσης online στο Yahoo ή στο Google. Πώς θα μπορέσουμε να τις συγχρονίσουμε με το iPhone μας;

Ευτυχώς για μας, η Apple έχει ενσωματώσει δυνατότητες στο iOS, που επιτρέπουν τον εύκολο συγχρονισμό των επαφών του με τα Yahoo Address Book και Google Contacts. Ακολουθείστε τα βήματα στο παρόν άρθρο προκειμένου να το επιτύχετε για πρώτη φορά και από κει κι έπειτα θα γίνεται αυτόματα στο μέλλον.

Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι, αυτή η διαδικασία απαιτούσε κάποτε τη χρήση του iTunes. Τώρα πια δε συμβαίνει αυτό. Χάρη στο iCloud και άλλες διαδικτυακές τεχνολογίες συγχρονισμού, όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται μέσα στο iPhone σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745