Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: 10 ενέργειες που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης

10 ενέργειες που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης 02/02/2016 12:57 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Οι συσκευές iPhone παριστάνουν μικρούς υπολογιστές στην παλάμη των χεριών μας και μας επιτρέπουν να κάνουμε πολλές περισσότερες εργασίες από φωνητικές κλήσεις και μηνύματα. Αυτό σημαίνει πως εάν έχετε απομακρυνθεί από τον υπολογιστή σας, έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, να παρακολουθήσετε video από το YouTube, να λάβετε emails, να ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις ή να βρίσκεστε διαρκώς σε επαφή με τους φίλους σας μέσω Facebook ή Twitter, και πολλά άλλα.

Αναφερόμενοι στο iPhone ή σε οποιοδήποτε άλλο smartphone, όλα τα παραπάνω σήμερα τα θεωρούμε δεδομένα. Όμως, κατά την άποψή μας, αυτό που είναι πραγματικά χρήσιμο από ένα smartphone, είναι οι ενέργειες που σας επιτρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης κι εκεί θα εστιάσουμε. Οι περισσότεροι χρήστες γνωρίζουν πως μπορούν να απαντήσουν σε μία δεύτερη εισερχόμενη κλήση κατά τη διάρκεια ενός τηλεφωνήματος και να θέσουν μία κλήση σε ανοιχτή ακρόαση, ώστε να μην κρατούν τη συσκευή στο αυτί τους.

Το iPhone μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερες μικροεργασίες κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής κλήσης, τις οποίες πιθανόν να μην τις γνωρίζετε, ιδιαίτερα εάν είστε νέος χρήστης. Θα ξεκινήσουμε με τις προφανείς ενέργειες που επιτρέπεται να κάνετε και στη συνέχεια θα σας επισημάνουμε κάποιες κρυμμένες ενέργειες και λιγότερο γνωστές σε πολλούς από εσάς.

https://www.ired.gr/blog/item/1915-10-things-you-can-do-while-talking.html
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.