Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αποστολής τελευταίας τοποθεσίας

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία αποστολής τελευταίας τοποθεσίας 02/02/2016 12:15 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Πώς μπορείτε να εντοπίσετε ένα χαμένο iPhone εάν έχει ξεμείνει από μπαταρία; Το να χάσετε τη συσκευή σας ακούγεται καταστροφικό, όμως η Apple έχει προνοήσει κι έχει δημιουργήσει τη λειτουργία "Εύρεση iPhone" η οποία θα σας βοηθήσει να την αναζητήσετε.

Τι γίνεται όμως εάν η μπαταρία σας, όταν χάσατε τη συσκευή σας, ήταν στα τελευταία της; Υπάρχει ακόμη ένα βήμα το οποίο μας προσφέρει η εταιρεία με τίτλο "Αποστολή τοποθεσίας". Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να κάνετε χρήση της λειτουργίας αυτής, σε περίπτωση που η συσκευή σας ξεμείνει από μπαταρία.

"Έχασα τη συσκευή μου iPhone και έως τώρα το πιο πιθανό είναι η μπαταρία να έχει τελειώσει. Υπάρχει άλλος τρόπος να εντοπίσω τη συσκευή μου;"

μας ρωτά η Έλλη, φίλη της ιστοσελίδας.

Έλλη το να χάσεις τη συσκευή σου σίγουρα είναι μια τραυματική εμπειρία, αλλά δεν είσαι ο μόνη στην οποία έχει συμβεί. Η Apple “απαλύνει” το πρόβλημα αυτό με τη λειτουργία την οποία αποκαλεί "Εύρεση iPhone". Με ενεργοποιημένη τη λειτουργία αυτή η συσκευή σου συνδέεται στο internet και μεταδίδει τη θέση της.
Κάνοντας χρήση μιας άλλης συσκευής, ας πούμε του iPad, ή ενός υπολογιστή στη σελίδα iCloud.com, μπορείς να το εντοπίσεις. Η "Εύρεση iPhone", σου επιτρέπει επιπλέον να στείλεις μήνυμα, το οποίο θα εμφανίζεται στην οθόνη ή να κλειδώσεις απομακρυσμένα τη συσκευή σου.”

Η παρακάτω απάντηση στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματος της Έλλης, προφανώς αφορά όλους τους χρήστες iOS συσκευών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 02/02/2016 12:43 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.