Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: iOS 9 - Θέλω: “Λειτουργία Επισκέπτη” στην οθόνη κλειδώματος του iPhone

iOS 9 - Θέλω: “Λειτουργία Επισκέπτη” στην οθόνη κλειδώματος του iPhone 02/02/2016 11:45 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Συνήθως στη δική μου συσκευή iPhone, χρησιμοποιώ την εφαρμογή 1Password, αντί της προεγκατεστημένης λειτουργίας iCloud Keychain κι ο λόγος είναι απλός. Εάν έχω παραδώσει ξεκλείδωτο το iPhone, σε κάποιον τρίτο, για να έχει πρόσβαση στα συνθηματικά και στις πιστωτικές κάρτες, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσει πρόσβαση στην εφαρμογή 1Password.

Όπως ακριβώς το iTunes και το Apple Pay, κάνουν χρήση του αισθητήρα Touch ID, ως αναγνωριστικό, προκειμένου να αποκλείσει την πρόσβαση σε οποιονδήποτε, πλην του υποφαινομένου. Έτσι εάν σε κάποιο σεμινάριο κάποιος συνάδελφος, ζητήσει τη συσκευή μου, είτε για να καλέσει την οικογένειά του, είτε για να κάνει μία επείγουσα αναζήτηση στο διαδίκτυο, μπορώ να το παραδώσω, χωρίς ανησυχία.

Διαβάστε επίσης: Οι δοκιμές του λειτουργικού συστήματος iOS 9 έχουν ήδη αρχίσει

Μία εξέλιξη της λειτουργίας iCloud Keychain, με απαίτηση αναγνώρισης, μέσω του Touch ID, θα είχε μεν ενδιαφέρον κάνοντας την υπηρεσία πιο ασφαλή, αλλά όπως και η εφαρμογή που χρησιμοποιώ, προστατεύει την είσοδο, μόνο στους αριθμούς πιστωτικών καρτών και σε ελάχιστα προσωπικά δεδομένα ακόμη. Τι μπορώ να κάνω αν κάποιος αποφασίσει να περιηγηθεί σε δεδομένα όπως φωτογραφίες ή μηνύματα;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.