Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Αντιστροφή χρωμάτων στο iPhone

Αντιστροφή χρωμάτων στο iPhone 02/02/2016 11:19 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Περιμένετε να κοιμηθούν τα παιδιά σας στο σκοτεινό δωμάτιό τους και επειδή δεν θέλετε να σας πάρει κι εσάς ο ύπνος, χαζεύετε στο iPhone; Προσωπικά, το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις τελειώσει το ...παραμύθι και σβήσουν τα φώτα, είναι να βάλω το iPhone στο αθόρυβο, να χαμηλώσω τη φωτεινότητα και να περιμένω...

Όμως ανακάλυψα ότι αυτό καταπονεί αρκετά τα μάτια μου και έτσι μετά από μια μικρή έρευνα, ανακάλυψα άλλη μια χρήσιμη λειτουργία της Προσβασιμότητας: την αντιστροφή χρωμάτων.

Αν και όπως και οι υπόλοιπες δυνατότητες προσβασιμότητας απευθύνονται θεωρητικά σε συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών iOS, είναι ιδιαίτερα χρήσιμες και στο ευρύ κοινό και είναι ιδιαίτερα εύχρηστες αφού μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν με ένα τριπλό κλικ στο Home Button.

Για να ενεργοποιήσετε την αντιστροφή χρωμάτων, πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Προσβασιμότητα > Συντόμευση Προσβασιμότητας και επιλέξτε Αντιστροφή Χρωμάτων.

Κάθε φορά που θα πατάτε το Home Button τρεις φορές θα αντιστρέφονται τα χρώματα στην οθόνη, μετατρέποντας το iPhone σε φουτουριστικό gadget!

Η πρώτη εντύπωση μπορεί να σας τρομάξει, το άσπρο χρώμα γίνεται μαύρο, το μαύρο άσπρο και τα υπόλοιπα αλλάζουν αναλόγως. Αν κάποια σελίδα έχει περισσότερα σκούρα στοιχεία από ότι λευκά, τότε το αποτέλεσμα ίσως να είναι περισσότερο φωτεινό από όσο θα θέλατε. Πάντως στην πλειοψηφία τους, τα περισσότερα sites και Apps διαθέτουν ανοιχτόχρωμο background, οπότε με την αντιστροφή χρωμάτων η ανάγνωση κειμένου θα είναι πολύ πιο ευχάριστη.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.