Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Ενεργοποίηση Επεκτάσεων στο iOS

Ενεργοποίηση Επεκτάσεων στο iOS 02/02/2016 11:03 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Οι Επεκτάσεις (Extensions) είναι μια χρήσιμη λειτουργία στο iOS που μας επιτρέπει να προσθέσουμε επιπλέον δυνατότητες που υπάρχουν σε μια τρίτη εφαρμογή μέσα στο γενικότερο λειτουργικό της συσκευής μας, ώστε να χρησιμοποιούνται ευρύτερα. Οι Επεκτάσεις μπορούν να ενεργοποιήσουν μια ευρεία γκάμα λειτουργιών όπως το διαμοιρασμό αρχείων μεταξύ εφαρμογών, το διαμοιρασμό περιεχομένου σε διάφορες υπηρεσίες ή κοινωνικά δίκτυα, την επεξεργασία φωτογραφιών, το ανέβασμα αρχείων στο διαδίκτυο ή την αποστολή σε email και την εκτύπωσή τους και άλλα πολλά.

Από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθούν είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω της λειτουργίας διαμοιρασμού (Share Sheets) που υπάρχει στις διάφορες εφαρμογές όπως είναι οι Φωτογραφίες ή ο Safari. Στον σημερινό οδηγό μας θα παρουσιάσουμε πώς να ενεργοποιήσετε μια επέκταση στις Φωτογραφίες σε ένα iPhone, αλλά τα ίδια ισχύουν και για το iPad και για οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει τη λειτουργία αυτή όπως πχ, ο Safari.

Επειδή οι Επεκτάσεις προέρχονται από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών λογισμικού, δε θα τις βρείτε ενεργοποιημένες εξ' ορισμού κι αν ακόμη κατεβάσετε μια εφαρμογή που τις υποστηρίζει και εμπεριέχει κάποια επέκταση, αυτή δε θα είναι ενεργοποιημένη. Εξ' αιτίας αυτού, πολλοί χρήστες δε γνωρίζουν καν ότι υπάρχει μια τέτοια δυνατότητα στο iOS.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.