Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Ελέγξτε την κατανάλωση δεδομένων παρόχου, από την εφαρμογή FaceTime

Ελέγξτε την κατανάλωση δεδομένων παρόχου, από την εφαρμογή FaceTime 01/02/2016 19:55 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Mε τη λειτουργία FaceTime, μπορείτε να συμμετέχετε σε βίντεο-κλήσεις και ηχητικές κλήσεις με άλλους χρήστες της εφαρμογής FaceTime. Η σύνδεση μπορεί να επιτευχθεί είτε μέσω περιβάλλοντος Wi-Fi ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία FaceTime διαθέτοντας ένα πρόγραμμα δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Γνωρίζουμε πως τα προγράμματα αυτά δεν είναι απεριόριστα και καλό θα ήταν όσοι από εσάς χρησιμοποιείτε συχνά την υπηρεσία μέσω 3G/4G σύνδεσης να ελέγχετε τη κατανάλωση των δεδομένων σας. Η Apple δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε με πολλούς τρόπους πόσα δεδομένα καταναλώνετε στην εφαρμογή FaceTime, αρκεί να γνωρίζετε που μπορείτε να συναντήσετε αυτές τις πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: FaceTime, Skype, Hangouts, όλες οι πληροφορίες για να φέρετε "κοντά" τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε σχετικά με την κατανάλωση δεδομένων, πως το λειτουργικό μας δεν είναι σε θέση να μας διευκρινίσει αν η κλήση έχει πραγματοποιηθεί με απορρόφηση των δεδομένων μας ή από Wi-Fi. Γι' αυτό η προβολή δεδομένων για FaceTime κλήσεις ήχου ή video είναι ένας καλός τρόπος για να παρακολουθείτε πόσα δεδομένα καταναλώνετε.

Αν το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι τα δεδομένα παρόχου που καταναλώνονται κάνοντας χρήση της εφαρμογής FaceTime, τότε ανατρέξτε στην τελευταία παράγραφο. Για να είναι ενημερωμένες οι πληροφορίες θα πρέπει να επαναφέρετε τα στατιστικά στοιχεία κάθε μήνα, αναφέρεται το πως, στην τελευταία ενότητα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.