Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Κάνε το iPod Touch 4g, iPhone!

Κάνε το iPod Touch 4g, iPhone! 01/02/2016 19:40 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Το iPod Touch είναι μια πολύ ωραία συσκευή που δεν υπολείπεται σε τίποτε σχεδόν από το αντίστοιχο iPhone πέρα από το ότι δεν παίρνει τηλέφωνα και δε στέλνει ή λαμβάνει SMS. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι στην ουσία είναι ένα "κομμένο" iPhone. Αυτός είναι ο λόγος λοιπόν που κάποιοι σκέφτηκαν ότι με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να το μετατρέψουν σε ένα πλήρες iPhone. Εμείς λοιπόν θέλουμε να σας δείξουμε τη διαδικασία και από εκεί κι ύστερα, εσείς αποφασίζετε αν θέλετε να προβείτε σε μια τέτοια αλλαγή.

Δείτε ακόμη: Οδηγίες για την χρήση των ακουστικών iPhone

ired iphone make ipod iphone 01

Τι θα χρειαστείτε
Η μετατροπή δεν είναι κάτι το δύσκολο, το αντίθετο μάλιστα: είναι παιδικό παιχνίδι. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια ειδική θήκη που θα αγοράσετε από τη διεύθυνση: peel520.et/buy/. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές (δύο μαύρες, δύο άσπρες, με το απλό μοντέλο να έχει μπαταρία 1600mAh και το Exquis 1900mah) και απλά εσείς διαλέγετε πια σας αρέσει καλύτερα.
Επίσης θα χρειαστείτε ένα iPod Touch 4g (το αυτονόητο) με λειτουργικό τουλάχιστον iOS 5.1 και κάτι ακόμη: θα πρέπει να του κάνετε jailbrake γιατί οι εφαρμογές που θα χρειαστείτε για το τηλέφωνο και την υπηρεσία SMS βρίσκονται στο Cydia.

Βεβαίως θα πρέπει να έχετε κάνει και μια σύνδεση σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας και να έχετε πάρει την απαραίτητη κάρτα SIM (πλήρους μεγέθους).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.