Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Λάβετε γρήγορα οδηγίες κατεύθυνσης προς μία επαφή σας

Λάβετε γρήγορα οδηγίες κατεύθυνσης προς μία επαφή σας 01/02/2016 13:59 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η εφαρμογή χαρτών, σας επιτρέπει να βρίσκετε την τοποθεσία σας, να πλοηγείστε βήμα προς βήμα και να παρατηρείτε την κίνηση μέσα από πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο. Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιήσετε τους χάρτες της Apple κι εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε σε αυτό.

Για να ξεκινήσετε με την εφαρμογή, αναζητήστε μία τοποθεσία κι αν επιθυμείτε να δείτε τη γρήγορη διαδρομή πατήστε το εικονίδιο του αυτοκινήτου ή πατήστε το βελάκι για περισσότερες λεπτομέρειες για μία συγκεκριμένη τοποθεσία. Η εφαρμογή είναι ικανή να παρέχει πληροφορίες επαφών, κριτικές πελατών και φωτογραφίες για μία τοποθεσία, όταν αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την πλοήγηση βήμα προς βήμα, όπου αυτή είναι διαθέσιμη, η τοποθεσία εκκίνησης, θα πρέπει να είναι η τρέχουσα τοποθεσία σας. Καθ' οδόν για το σημείο προορισμού σας, η εφαρμογή Χάρτες σας κατευθύνει με φωνητικές εντολές κι αν η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη, τότε θα σας παρέχει οδηγίες στην οθόνη, σύμφωνα με τη διαδρομή, χωρίς ανακοινώσεις. Εάν επιθυμείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες της διαδρομής μπορείτε να το πράξετε, πατώντας "Σύνοψη" στην επάνω δεξιά γωνία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 01/02/2016 14:00 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.