Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Επανεκκίνηση iPhone χωρίς πλήκτρα

Επανεκκίνηση iPhone χωρίς πλήκτρα 01/02/2016 13:49 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Σε προηγούμενο άρθρο μας περιγράψαμε τον τρόπο να κάνουμε αναγκαστική επανεκκίνηση στο iPhone μας (και γενικά σε μια iOS συσκευή) σε περίπτωση που παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία, προκειμένου να το επαναφέρουμε στην προηγούμενη ορθή λειτουργική του κατάσταση. Τι γίνεται όμως αν κάποιο (ή και τα δύο) από τα πλήκτρα Home/Power δυσλειτουργεί επίσης και δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε; Γιατί, όπως είπαμε, χρειάζονται για να κάνουμε την επανεκκίνηση.

Τότε βρισκόμαστε σε μια πιο περίπλοκη κατάσταση και ακόμη και με τη βοήθεια του Assistive Touch (όπου τα πλήκτρα εμφανίζονται στην οθόνη αφής), η επανεκκίνηση μιας συσκευής με χαλασμένα πλήκτρα δεν παύει να είναι μια πρόκληση.

Ωστόσο, όπως θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν κάποιες "παρακαμπτήριες οδοί" που θα μας βοηθήσουν με έναν πλάγιο τρόπο (ενώ δηλαδή θα κάνουμε μια άλλη ρύθμιση) να επανεκκινήσουμε τη συσκευή μας -χωρίς τη βοήθεια των κανονικών πλήκτρων. Αυτές οι μέθοδοι, λοιπόν, έχουν να κάνουν με ρυθμίσεις που μπορούμε να κάνουμε στη συσκευή μας, οι οποίες για να ενεργοποιηθούν απαιτούν την επανεκκίνησή της.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 01/02/2016 13:50 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.