ΘΕΜΑ: Πώς να κάνετε FACTORY RESET σε ένα iPhone

Πώς να κάνετε FACTORY RESET σε ένα iPhone 01/02/2016 12:08 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Μερικές φορές μπορεί να τύχει να εγκαταστήσουμε μια εφαρμογή κι αυτή να μη δουλεύει, ή να αντιμετωπίζουμε συνεχή κρεμάσματα και "κρασαρίσματα", ή ακόμη να θέλουμε να σβήσουμε κάποια δεδομένα και να μη σβήνονται εντελώς.

Όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι ήλθε η ώρα για κάτι που όλοι αποφεύγουμε και δε θέλουμε γιατί είναι κουραστικό, χρονοβόρο και βαρετό: τον καθαρισμό (format) της συσκευής και την επανεγκατάσταση των προγραμμάτων μας.

Μια "καθαρή" συσκευή μπορεί να λειτουργήσει απρόσκοπτα ακόμη και σε περιπτώσεις που πριν δε λειτουργούσε. Προγράμματα που πριν "κρέμαγαν" συνεχώς, τώρα δουλεύουν απρόσκοπτα, δεδομένα άχρηστα σβήστηκαν και ξαφνικά επανακτήθηκε αποθηκευτικός χώρος στη συσκευή που πριν ήταν κατειλημμένος από σαβούρα που δε μπορούσαμε να σβήσουμε.

Και από αυτό τον κανόνα δε γλιτώνουν ούτε τα iPhone, iPad, ή τα iPod μας. Μερικές φορές, ένα factory reset (εργοστασιακή επαναφορά) θα μπορούσε να κάνει θαύματα εκεί που πριν αντιμετωπίζαμε δυσλειτουργίες. Σ' αυτό το άρθρο θα καλύψουμε τους τρόπους για να το επιτύχετε χρησιμοποιώντας το iPhone, αλλά το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις υπόλοιπες iOS συσκευές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745