Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Συνομιλία σε ομάδα στο iMessages

Συνομιλία σε ομάδα στο iMessages 01/02/2016 11:48 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
To iOS 8, έχει φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά, σχεδόν σε όλες τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές με την έλευση του λειτουργικού iOS 8. Ένα από αυτά είναι και η δυνατότητα δημιουργίας συνομιλιών σε ομάδες καθώς και η δυνατότητα προθήκης επαφών σε αυτές κατά τη διάρκεια.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε έναν νέο συνομιλητή σε μία ομάδα, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε εκ νέου μία συνομιλία συμπεριλαμβάνοντας και το φίλο σας, αλλά αρκεί να τον προσθέσετε στην υπάρχουσα.

Προσθήκη επαφής σε υπάρχουσα συνομιλία

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό προσθήκης επαφής σε υπάρχουσα συνομιλία, είναι διαθέσιμο μόνο σε λειτουργία "iMessage". Αυτό σημαίνει πως σε πράσινα συννεφάκια (SMS μηνύματα), δεν μπορείτε να προσθέσετε νέους φίλους σε ήδη υπάρχουσα ομάδα συνομιλητών.

Νέα επαφή ή επαφές, μπορείτε να προσθέσετε και σε μία προσωπική σας συνομιλία. Εδώ να σημειώσουμε πως τα νέα πρόσωπα που θα εισέλθουν στην συνομιλία, δεν θα έχουν πρόσβαση σε προηγούμενα μηνύματα, αλλά μόνο σε όσα δημιουργηθούν στη συνέχεια.

Εάν επιθυμείτε να δουν κάποια παλαιότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο αντιγραφής / επικόλλησης. Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να προσθέσετε νέους φίλους, στις υπάρχουσες συνομιλίες:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.