Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Εύκολη μέθοδος εξαγωγής επαφών από τον λογαριασμό iCloud

Εύκολη μέθοδος εξαγωγής επαφών από τον λογαριασμό iCloud 01/02/2016 11:29 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
To iCloud είναι η υπηρεσία, η οποία έχει την ιδιότητα να αποθηκεύει τη μουσική σας, τις εφαρμογές σας, τις φωτογραφίες σας, τα ημερολόγια, τα έγγραφά σας και πολλά περισσότερα.
Έτσι τα δεδομένα σας είναι προσβάσιμα από όλες τις συσκευές προκειμένου να τα διαχειριστείτε, καθώς προωθούνται αυτόματα και ασύρματα σε αυτές.

Το iCloud , είναι κάτι παραπάνω από έναν σκληρό δίσκο στο σύννεφο. Χωρίς την παραμικρή προσπάθεια, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα σας τα δεδομένα, από οποιαδήποτε συσκευή.
Η υπηρεσία αποθηκεύει όλα τα ιδιωτικά σας δεδομένα, τα οποία μπορείτε να τα επεξεργαστείτε στη συνέχεια από το iPad, το iPhone σας, τον υπολογιστή σας Mac ή το PC σας.

Παρέχει άμεση πρόσβαση στη μουσική, τις εφαρμογές, στις τελευταίες λήψεις φωτογραφιών, και σε πολύ περισσότερα. Το iCloud διατηρεί ενημερωμένα τα email σας, τα ημερολόγιά σας και τις επαφές, χωρίς να χρειάζεται κάποιος συγχρονισμός ή διαχείριση.

Εκτός την ενημέρωση των επαφών, σας παρέχει τη δυνατότητα εξαγωγής αυτών, μέσω του iCloud.com. Πρόκειται για μία χρήσιμη λειτουργία, ιδιαίτερα για όσους αλλάζουν συχνά υπηρεσίες διαχείρισης email ή επιθυμούν να αποθηκεύσουν τοπικά ένα αντίγραφο όλων των επαφών τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.