Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: 10 καταπληκτικές χειρονομίες για την εφαρμογή Safari του iPhone

10 καταπληκτικές χειρονομίες για την εφαρμογή Safari του iPhone 01/02/2016 11:23 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H εφαρμογή Safari για το iPhone διαφοροποιείται από την αντίστοιχη εφαρμογή για Mac κι είναι μία από τις πρώτες ολοκληρωμένες εφαρμογές γα χρήση σε mobile συσκευές. Κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να κερδίσει το ενδιαφέρον των χρηστών, μετατρέποντας χρήσιμες συντομεύσεις σε χειρονομίες κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Εάν μάθετε να κάνετε χρήση τις παρατεταμένης πίεσης (touch and hold) και μετακινείτε το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη δεξιά και αριστερά, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Safari για το iPhone γρηγορότερα από ποτέ.

Σημείωση: μερικές από τις συντομεύσεις που θα σας παρουσιάσουμε, όπως η λίστα ιστορικού και η επαναφορά, δεν λειτουργεί σε κατάσταση ιδιωτικής περιήγησης (είναι ιδιωτικά δεδομένα).

1. Μετάβαση στη κορυφή
Μία από τις πρώτες και πιο χρήσιμες χειρονομίες για iPhone και είμαστε βέβαιοι πως οι περισσότεροι τη γνωρίζετε είναι η μετάβαση στην κορυφή. Τη συμπεριλαμβάνουμε όμως για κάθε περίπτωση. Εάν έχετε κάνει κύλιση προς τα κάτω της οθόνης και αποφασίσετε να επιστρέψετε πάλι στην αρχή της σελίδας, αντί να κυλήσετε και πάλι προς τα πάνω τη σελίδα φθάνοντας στην αρχή, δοκιμάστε το παρακάτω:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.