Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Οδηγός Siri: Εντολές και άλλα κόλπα

Οδηγός Siri: Εντολές και άλλα κόλπα 01/02/2016 10:54 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Για όσους έχουν τις τελευταίες συσκευές και το λειτουργικό iOS 8 της Apple, η Siri είναι γνωστή ως η ψηφιακή περσόνα που αναλαμβάνει να δέχεται τις φωνητικές εντολές μας και να εκτελεί τις ανάλογες εργασίες. Η Siri μας δίνει τη δυνατότητα να στέλνουμε φωνητικά μηνύματα, να καλούμε κάποιον στο τηλέφωνο, να επιλέγουμε τη μουσική που θέλουμε να ακούσουμε, να μαθαίνουμε την ακριβή θέση μας και πολλά άλλα και όλα αυτά μόνο με τη φωνή μας.

Τη ρωτούμε κι αυτή μας απαντάει ή εκτελεί την εντολή που της υπαγορεύουμε. Και, όπως είναι γνωστό, ο συνηθέστερος τρόπος να την καλέσουμε είναι, εφόσον έχουμε ανοιχτή τη συσκευή μας, να πατήσουμε παρατεταμένα το πλήκτρο Home (μεσαίο κάτω στρογγυλό πλήκτρο).

Σε αυτό μας τον οδηγό, θέλουμε να σας δείξουμε κάποιες λειτουργίες και δυνατότητές της που πιθανόν δε γνωρίζατε, καθώς και μια λίστα των εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε διάφορες πληροφορίες ή να κάνετε κάποιες εργασίες χωρίς να χρειάζεται να γράφετε σε πληκτρολόγιο. Όλα όσα θα αναφέρουμε ισχύουν για το τελευταίο λειτουργικό iOS 8.1.3, οπότε, αν δεν το έχετε ήδη, καλό θα ήταν να αναβαθμιστείτε κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το στη συσκευή σας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.