ΘΕΜΑ: iPhone Tips |Μπορώ να απενεργοποιήσω την αναβολή στις υπενθυμίσεις;

iPhone Tips |Μπορώ να απενεργοποιήσω την αναβολή στις υπενθυμίσεις; 12/05/2016 16:06 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η δυνατότητα αναβολής της εφαρμογή ξυπνητήρι στο iPhone, ίσως να έχει σώσει πολλούς από εσάς πιθανόν και χιλιάδες από το να πάτε καθυστερημένα στην εργασία σας, αλλά για εμένα προσωπικά, είναι ενοχλητικό. Όταν χτυπάει το ξυπνητήρι μου, το να το θέσω σε αναβολή και να ξανακοιμηθώ και να περιμένω να χτυπήσει ξανά 9 λεπτά αργότερα για να ξυπνήσω κανονικά, δεν ανήκει στις προτιμήσεις μου.

Μέχρι πρόσφατα δεν είχα προσέξει πως θα μπορούσα να απενεργοποιήσω πραγματικά τη λειτουργία “Αναβολή”. Παρότι χρησιμοποιώ υπενθυμίσεις πολύ συχνά και για διάφορες εργασίες, καθημερινές - εβδομαδιαίες κ.λ.π., δεν είχα παρατηρήσει έως τώρα την επιλογή αυτή. Εάν συμβαδίζετε με το δικό μου σκεπτικό και θέλετε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα της αναβολής, τότε δεν έχετε να ακολουθήσετε τις παρακάτω υποδείξεις.

Η απενεργοποίηση της λειτουργίας αναβολής είναι πραγματικά προφανής, αλλά για όσους από εσάς δεν έχετε προσέξει τη συγκεκριμένη εναλλαγή, θα πρέπει να κάνετε την εξής ενέργεια:

Κατά τη δημιουργία μιας νέας υπενθύμισης αφύπνισης ή κατά την επεξεργασία αυτής, απενεργοποιήστε το διακόπτη “Αναβολή”, όπως σας δείχνω στο παρακάτω στιγμιότυπο, και στη συνέχεια αποθηκεύστε την αφύπνιση ή τις αλλαγές.

Το ερχόμενο πρωινό θα πρέπει να γνωρίζετε πως μετά την πρώτη υπενθύμιση “πως πρέπει να σηκωθείτε” δεν θα ακολουθήσει δεύτερη. Η μόνη σας δυνατότητα θα είναι να πάψετε την υπενθύμιση και να σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Θεωρώ για μένα πως είναι η λιγότερο ενοχλητική υπενθύμιση κάθε πρωί, αλλά άνθρωπος με άνθρωπο διαφέρει στις συνήθειές του.

Εάν ανήκετε στους ανθρώπους που θέλετε αρκετή ώρα για να σηκωθείτε από το κρεβάτι, προτείνω να μην απενεργοποιήσετε την αναβολή.

Εάν κάτι από τα παραπάνω είναι δυσνόητο παρακαλώ ενημερώστε μας στα σχόλια.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.