Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Word Flow |Ένα εντυπωσιακό πληκτρολόγιο για το λειτουργικό iOS (Video)

Word Flow |Ένα εντυπωσιακό πληκτρολόγιο για το λειτουργικό iOS (Video) 15/04/2016 17:14 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Παρότι η εταιρεία Microsoft διαθέτει το δικό της mobile λειτουργικό σύστημα, εν τούτοις τίποτα δεν την εμποδίζει στο να δημιουργήσει ένα πληκτρολόγιο για τη συσκευή iPhone.

H εταιρεία διέθεσε σε δοκιμαστική έκδοση το πληκτρολόγιο για iOS Word Flow, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στην νέα εφαρμογή. Όσοι επιθυμούν να εγκαταστήσουν το νέο πληκτρολόγιο το οποίο θα αντικαταστήσει το υπάρχον, δεν έχουν παρά να κάνουν εγγραφή και να λάβουν τη δοκιμαστική έκδοση από τη Microsoft.

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του πληκτρολόγιου Word Flow, είναι η μέθοδος πληκτρολόγησης one-handed, με καμπύλες σειρές χαρακτήρων στην κάτω δεξιά γωνία. η μέθοδος αυτή θα σας βοηθήσει να πληκτρολογήσετε γρήγορα κείμενο με το ένα χέρι, όταν δεν είναι εφικτό να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια σας.

Η εφαρμογή Word Flow είναι ικανή να συνδεθεί με τη λίστα επαφών σας, έτσι ώστε αυτόματα να εισάγετε μία επαφή στο κείμενό σας αν χρειαστεί. Εάν επιθυμείτε να πληκτρολογείτε με στιλ, είστε σε θέση να επιλέξετε από ένα σύνολο θεμάτων, τα οποία διαφοροποιούν τη θέαση από την απλή λευκή επιφάνεια πληκτρολόγιου.

Φυσικά οι φίλοι των emoji θα μπορούν να εισάγουν τα αγαπημένα τους προσωπάκια smiley. Μια σειρά από διάφορα εικονίδια είναι διαθέσιμα για εσάς. Παρότι η Microsoft είχε επιδείξει μια σειρά από δικά της εικονίδια στα Windows 10, στο νέο πληκτρολόγιο - εφαρμογή θα χρησιμοποιηθούν τα πρωτότυπα Emoji εικονίδια του λειτουργικού.

Η επίσημη κυκλοφορία του νέου πληκτρολόγιου Word Flow δεν έχει καθοριστεί. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο σύνδεσμο εδώ, αν και δεν είναι σίγουρο αν θα επιλεγείτε από τη Microsoft ως beta testers.

H είδηση αυτή κυκλοφόρησε δύο μήνες μετά της εξαγοράς της SwiftKey, δημοφιλούς εφαρμογής πληκτρολογίου σε iOS και Android. Η είδηση αυτή ανήκει μεταξύ των κινήσεων της εταιρείας Microsoft για επέκταση των δικών της προϊόντων σε άλλες πλατφόρμες όπως το λειτουργικό iOS.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Δωρης