Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Πως θα αποκτήσετε τον κωδικό για το newgamepad

Πως θα αποκτήσετε τον κωδικό για το newgamepad 04/03/2016 14:36 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Σας παραθέσαμε τη παρακάτω ανάρτηση προκειμένου να ενεργοποιήσετε εξομοίωση περιβάλλοντος για παιχνίδια στο λειτουργικό iOS. Η συγκεκριμένη εφαρμογή newgamepad έχει αναβαθμιστεί και απαιτεί ένα κωδικό για να ανοίξετε το περιβάλλον. Παρακάτω σας εξηγούμε πως θα τον αποκτήσετε.

Η εξομοίωση περιβάλλοντος για παιχνίδια φορητών κονσολών όπως το GameBoy, ήταν πάντα ένας από τους κύριους λόγους που πολλοί κατέφευγαν στο jailbreak του iPhone. Όμως η παρουσίαση της εφαρμογής NewGamepad μπορεί να κάνει τη διαφορά και να φέρει μια καινούρια εποχή στην εξομοίωση κόνσολων για το iPhone.

Αντίθετα με τους άλλους εξομοιωτές (emulators), το NewGamepad είναι δωρεάν, δε χρειάζεται jailbreak και είναι ένας από τους πρώτους εξομοιωτές που υποστηρίζουν το Nintendo 64 και το Playstation 1!

Αν λοιπόν θέλετε να το δοκιμάσετε εσείς οι ίδιοι, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε με τον browser του iPhone σας την ιστοσελίδα του emulator, να πατήσετε πάνω στο εικονίδιο του gamepad που υπάρχει πιο κάτω στη σελίδα, να πατήσετε το Install στο αναδυόμενο παράθυρο που θα εμφανιστεί και να το εγκαταστήσετε.

Διαβάστε περισσότερα

Σας παραθέσαμε τη παρακάτω ανάρτηση προκειμένου να ενεργοποιήσετε εξομοίωση περιβάλλοντος για παιχνίδια στο λειτουργικό iOS. Η συγκεκριμένη εφαρμογή newgamepad έχει αναβαθμιστεί και απαιτεί ένα κωδικό για να ανοίξετε το περιβάλλον. Παρακάτω σας εξηγούμε πως θα τον αποκτήσετε.

Θα χρειαστεί να κατεβάσετε 2 ακόμη εφαρμογή από το App Store. Αναζητήστε την εφαρμογή Ηotspot Shield και την εφαρμογή We Chat.

- Δημιουργήστε έναν δίκτυο VPN κάνοντας εγγραφή κι επιλέξτε χώρα China. Πάνω αριστερά θα πρέπει να φαίνεται η ένδειξη VPN.- Στη δεύτερη εφαρμογή We Chat, δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό κάνοντας χρήση του κινητού σας τηλεφώνου. Θα σας σταλεί ένα κωδικός προκειμένου να επιβεβαιώσετε την εγγραφή σας. Εάν προσπαθήσετε 2 φορές και δεν τα καταφέρετε μπορείτε να επιλέξετε κλήση και να σας δοθεί φωνητικά ο κωδικός.
- Από τη στιγμή που ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας γράψτε στην αναζήτηση newgamepad. Μόλις εμφανιστεί ο χρήστης, επιλέξτε Follow. Όλες οι επιλογές είναι στα κινέζικα, γι' αυτό παρατηρήστε τις ενέργειες από τα στιγμιότυπα.
- Από τη γραμμή εργαλείων στο κάτω τμήμα τησ οθόνης αγγίξτε την πρώτη καρτέλα, και από το αναδυόμενο μενού την πρώτη επιλογή. Θα σας σταλεί ένας σύνδεσμος τον οποίο εάν τον ανοίξετε θα βρεθεί στην παρακάτω σελίδα.
- Ανοίξτε τη σελίδα με Safari ή Chome.
- Από την νέα σελίδα αντιγράψτε το συνθηματικό που είναι τονισμένος στο στιγμιότυπο.
- Ανοίξτε την εφαρμογή NewGamepad κι επικολλήστε το συνθηματικό για να αποκτήστε πρόσβαση.

"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 04/03/2016 14:52 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.