Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Μέθοδος δημιουργίας αντιγράφου ασφάλειας σε συσκευές iPhone/iPad με απ

Μέθοδος δημιουργίας αντιγράφου ασφάλειας σε συσκευές iPhone/iPad με απ 04/02/2016 14:18 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Φυλάξτε τις επαφές σας, τις φωτογραφίες και τα δεδομένα της συσκευής σας iPhone ασφαλή, σε περίπτωση καταστροφής.
Βεβαιωθείτε πως οι πολύτιμες στιγμές σας, οι οποίες έχουν αποτυπωθεί σε φωτογραφίες, video καθώς και τα έγγραφά σας, δεν θα κινδυνεύσουν να χαθούν, ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες ασφαλείας, σε μία συσκευή iPhone και στα περιεχόμενά της. Θα σας δείξουμε πως η διατήρηση ενός αντιγράφου ασφαλείας στην υπηρεσία iCloud, ή τοπικά στην εφαρμογή iTunes, θα σας προσφέρει την απαραίτητη σε όλους μας ηρεμία, σε περίπτωση που η συσκευή σας χαθεί ή πάψει να αντιδρά.

Έχουμε δεχθεί αρκετές ερωτήσεις του τύπου:

Πως μπορώ να δημιουργήσω αντίγραφα ασφαλείας στην iOS συσκευή μου; Έχω το iPhone 4 και δεν έχω κάνει ποτέ αντίγραφο έως τώρα. Φοβάμαι μην χάσω σημαντικές στιγμές που έχω αποθηκεύσει σε φωτογραφίες με την οικογένειά μου. Είναι ασφαλές να δημιουργήσω αντίγραφο ασφαλείας στο iCloud;

H δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε μία iOS συσκευή, είναι σε γενικές γραμμές μια εύκολη διαδικασία και εξαιρετικά σημαντική κι αν έπρεπε να συντάξουμε ένα κατάλογο με τις απαραίτητες συνήθειες σχετικές με τις συσκευές σας, θα σας προτείναμε στις τρεις πρώτες σειρές Αντίγραφο, Αντίγραφο, Αντίγραφο (ασφαλείας).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 04/02/2016 14:19 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.