ΘΕΜΑ: Διπλασιάστε τη ζωή της μπαταρίας του iPhone σας

Διπλασιάστε τη ζωή της μπαταρίας του iPhone σας 04/02/2016 13:50 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Όσοι έχουν iPhone 6-6 Plus (όπως κι εγώ) ξέρουν ότι τρώει τη μπαταρία για ... πρωινό. Και τώρα με τα iPhone 6S - 6S Plus που έχουν και μικρότερες μπαταρίες, τα πράγματα είναι χειρότερα. Αν καταφέρετε να έχετε 12 ώρες πραγματικής εργασίας με μια πλήρη φόρτιση, είστε ευτυχισμένοι. Η λύση; Εξωτερικές μπαταρίες με επιπλέον καλώδια, ή αυτή η ... πανέμορφη και πάμφθηνη θήκη που πρόσφατα παρουσίασε η Apple και καταφέρνει να μεταμορφώσει τον πρίγκιπα σε βάτραχο. Ποιος είπε ότι δε γίνονται ακόμη θαύματα;

Όλοι μας λοιπόν θα θέλαμε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της μπαταρίας του iPhone μας, χωρίς να καταφεύγουμε σε λύσεις σαν και τις παραπάνω. Υπάρχει λοιπόν ένα κάπως ακραίο κόλπο που θα βοηθήσει μέχρι και στο διπλασιασμό της απόδοσης της μπαταρίας και πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσετε.

Οι δοκιμές έγιναν ως εξής. Πρώτη πλήρης φόρτιση χωρίς κανένα από τα τρικ που θα πούμε παρακάτω, έδωσε 12 ώρες και 40 λεπτά ζωής της μπαταρίας.

Δεύτερη πλήρης φόρτιση με ενεργοποιημένα τα Χρήση σε πτήση, Μην ενοχλείτε και Κατάσταση χαμηλής ισχύος. Το αποτέλεσμα ήταν 21 ώρες ζωής. Ανοίξαμε το Wi-Fi σε κάποιες περιπτώσεις και όταν χρειάστηκε να στείλουμε κάποια μηνύματα απενεργοποιήσαμε και το Χρήση σε πτήση. Σε γενικές γραμμές όμως, τα είχαμε και τα τρία ενεργοποιημένα και τα απενεργοποιούσαμε όταν χρειαζόταν να κάνουμε κάποιες εργασίες.

Δείτε παρακάτω πώς να τα ενεργοποιείτε και απενεργοποιείτε εύκολα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745