Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Ημερολόγια: Ένας πλήρης οδηγός χρήσης στο λειτουργικό iOS 9

Ημερολόγια: Ένας πλήρης οδηγός χρήσης στο λειτουργικό iOS 9 04/02/2016 13:41 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Για πολλούς κατόχους iPhone ή iPad, η προεγκατεστημένη εφαρμογή "Ημερολόγιο" είναι μία από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες εφαρμογές της συσκευής τους. Είτε διαχειρίζονται την επικοινωνία με μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, είτε κάνουν περιήγηση στο Internet με το Safari, για την οργάνωση της ομολογουμένως για πολλούς απαιτητικής ζωής τους, το Ημερολόγιο είναι η εφαρμογή που θα ανοίξουν σε καθημερινή βάση.

Με τη έλευση της αναβάθμισης iOS 8 η Apple είχε προσθέσει μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή Ημερολόγιο, τα οποία βελτίωσε στο τωρινό λειτουργικό σύστημα. Οι νέες λειτουργίες έρχονται να κάνουν την πολύπλοκη ζωή μας, λίγο πιο εύκολη.

Ρύθμιση Ημερολογίων στο λειτουργικό iOS 9
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Για να δημιουργήσετε ένα Ημερολόγιο, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό iCloud, καθώς η εφαρμογή Ημερολόγιο χρησιμοποιεί την υπηρεσία της Apple, για να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας μεταξύ των διαφόρων συσκευών σας. Το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη δημιουργήσει ένα αναγνωριστικό για την εταιρεία (Apple ID) καθώς είναι αναγκαίο για την ενεργοποίηση και την πρώτη διαμόρφωση της συσκευής σας iPhone ή iPad.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.