Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Πως να θέσετε τη συσκευή σας iPhone σε DFU Mode στο λειτουργικό iOS 9

Πως να θέσετε τη συσκευή σας iPhone σε DFU Mode στο λειτουργικό iOS 9 04/02/2016 12:10 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η DFU (Device Firmware Update) λειτουργία, επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί για να αναβαθμίσετε το λειτουργικό της iOS συσκευής σας ή να αποκαταστήσετε πλήρως το λειτουργικό της συσκευής iPhone, ακόμη κι αν παρουσιάζεται ως μη λειτουργική. Παρακάτω θα σας αναλύσουμε πότε πρέπει να θέτετε μία iOS συσκευή, σε DFU Mode και τους λόγους του οποίους επιβάλλεται να προχωρήσετε σε μία τέτοια διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Απενεργοποιήστε την “ενοχλητική αυτόματη εκκίνηση” της εφαρμογής Φωτογραφίες

Πώς μπορώ να θέσω τη συσκευή μου σε DFU Mode;
Όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με μία συσκευή που δεν αποκρίνεται, θα πρέπει, προκειμένου να αποκαταστήσετε το λειτουργικό της, να την θέσετε σε DFU Mode, κι εξηγούμαι.

Ποια είναι η λειτουργία DFU Mode;
H λειτουργία DFU Mode (Device Firmware Update) με λίγα λόγια, είναι μία ειδική λειτουργία, η οποία επιτρέπει στον υπολογιστή να κάνει ενημέρωση στο λογισμικό της συσκευής σας. Έχοντας θέσει σε DFU Mode μία συσκευή, μπορεί να ανιχνεύεται από την εφαρμογή iTunes, χωρίς όμως να γίνεται αυτόματη επαναφορά στην τελευταία έκδοση λειτουργικού.

Ιδιαίτερη χρήσιμη λειτουργία, για χρήστες που επιθυμούν να εγκαταστήσουν παλαιότερες εκδόσεις λειτουργικού σε jailbroken συσκευές. Η λειτουργία DFU Mode μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη όταν το iPhone σας δεν ανταποκρίνεται σε καμία από τις πρώτες βοήθειες και τις λιγότερο δραστικές λύσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.