ΘΕΜΑ: Απενεργοποιήστε πλήρως εφαρμογές οι οποίες παραμένουν στο υπόβαθρο

Απενεργοποιήστε πλήρως εφαρμογές οι οποίες παραμένουν στο υπόβαθρο 03/02/2016 19:56 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η απομάκρυνση από μία εφαρμογή προκαλώντας συγχρόνως και την απενεργοποίησή της στο λειτουργικό iOS, είναι εύκολη υπόθεση μέσα από μία συσκευή iPhone, iPad ή iPod touch. Παρότι η οθόνη πολυδιεργασιών (multitasking) έχει διαφορετική μορφή στη νέα αναβάθμιση του λειτουργικού, εν τούτοις ο βασικός μηχανισμός απενεργοποίησης μιας εφαρμογής παραμένει ο ίδιος με τις προηγούμενες εκδόσεις.
ired ios 9 quit apps 01
Κάνοντας χρήση της μεθόδου που θα σας υποδείξουμε στη συνέχεια, μπορείτε να απομακρυνθείτε από μία εφαρμογή ή από πολλές ταυτόχρονα, μέσω της λειτουργίας app switcher στο νέο λειτουργικό. Εδώ θα πρέπει να λάβετε υπόψιν πως κλείνοντας μία εφαρμογή με αυτή τη μέθοδο, ουσιαστικά την απενεργοποιείτε και δεν απομακρύνεστε απλά από αυτή, αφήνοντας τη ανενεργή στο υπόβαθρο. Οριστική απενεργοποίηση μιας εφαρμογής στο λειτουργικό iOS 9
Κάνετε διπλό κλικ στο “πλήκτρο αφετηρίας” (Home button) της συσκευής iPhone, iPad ή iPod touch, ώστε να εμφανιστεί η οθόνη πολυδιεργασιών (app switcher).
Αγγίξτε παρατεταμένα την καρτέλα της εφαρμογής που επιθυμείτε να θέσετε ως ανενεργή, και στη συνέχεια σύρετέ τη προς τα επάνω μέχρι να απομακρυνθεί εντελώς από την οθόνη της iOS συσκευής σας.
Επαναλάβετε τη χειρονομία αυτή προκειμένου να απενεργοποιήσετε πλήρως περισσότερες εφαρμογές. Μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις εφαρμογές που βρίσκονται στο υπόβαθρο, σύροντας την οθόνη δεξιά ή αριστερά για να περιηγηθείτε στην οθόνη πολυδιεργασιών.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 03/02/2016 19:57 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745