ΘΕΜΑ: Κατανόηση της χρήσης μπαταρίας από τις εφαρμογές σε συσκευές iPhone

Κατανόηση της χρήσης μπαταρίας από τις εφαρμογές σε συσκευές iPhone 03/02/2016 16:29 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Εάν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στη συσκευή σας iPhone, iPad ή iPod touch έχει μειωθεί, μπορείτε να βρείτε ποιες είναι οι “ένοχες εφαρμογές”. Είναι αλήθεια. Εάν στην iOS συσκευή σας η μπαταρία διαρκεί λιγότερο από ό,τι πρέπει να διαρκεί κανονικά, θα μπορούσε γι' αυτό να ευθύνεται κάποια εφαρμογή ή υπηρεσία, η οποία απαιτεί περισσότερη ενέργεια από την κανονική.

Χάρη στη λειτουργία "χρήση μπαταρίας", που πρωτοεμφανίστηκε στο iOS 8 και βελτιώθηκε σημαντικά στην τωρινή έκδοση λειτουργικού iOS 9, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε ποια εφαρμογή ή υπηρεσία προκαλεί τη διαρροή ή να προσπαθείτε να κλείσετε όλες τις εφαρμογές, προκειμένου να σταματήσετε την ανεξέλεγκτη κατανάλωση. Μπορείτε να ελέγξετε τη ακριβή χρήση της ενέργειας ποσοστιαία, ανά εφαρμογή.

Σημείωση: Η εφαρμογή Facebook έχει ήδη καταγγελθεί πρόσφατα για κατάχρηση διεργασιών στο υπόβαθρο, οι οποίες παραμένουν σε λειτουργία περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Η εφαρμογή της Facebook, εδώ και χρόνια θεωρείται ενεργοβόρα και ένοχη για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σας παραθέτουμε ενέργειες τις οποίες μπορείτε να κάνετε, προκειμένου να ελέγξετε την κατανάλωση και να αποταμιεύσετε μέρος αυτής.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.