Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: AirPods |Μία εξαιρετική πρόταση για τα ασύρματα ακουστικά του iPhone 7

AirPods |Μία εξαιρετική πρόταση για τα ασύρματα ακουστικά του iPhone 7 11/05/2016 14:42 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple φημολογείται έντονα πως εργάζεται πάνω σε ασύρματα ακουστικά EarPods, τα οποία θα φέρουν τον τίτλο "AirPods". Ένας από τους σχεδιαστές έχει καταλήξει σε ένα πολύ όμορφο πρότυπο το οποίο και θα σας παρουσιάσουμε στη συνέχεια.

Jony Ive, σχεδόν όλη η δουλειά της ομάδα σου έχει γίνει.

Η συσκευή iPhone 7, φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει χωρίς τη υποδοχή ακουστικών των 3,5 ιντσών (οι απόψεις διίστανται). Αναζητώντας στο διαδίκτυο ενδιαφέρουσες ειδήσεις και φήμες για την πολυαναμενόμενη συσκευή, συναντήσαμε τις παρακάτω εικόνες στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η πιο εξελιγμένη μέθοδος ακρόασης μουσικής, είναι αναμφισβήτητα η ασύρματη. Η Apple έχει σκοπό να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση. Ίσως τα Bluetooth ακουστικά προσφερθούν μαζί με την επερχόμενη iPhone 7, συσκευή αυτό το φθινόπωρο.

Όπως δείχνει και η εικόνα τα ακουστικά AirPods θα συμπεριλαμβάνονται σε μια συσκευασία η οποία θα παίζει το ρόλο βάσης φόρτισης, με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου για να πραγματοποιείτε κλήσεις και να ενεργοποιείτε την εικονική βοηθό Siri.

Βέβαια μετά τον αρχικό θόρυβο καμία νέα αναφορά δεν είχαμε σχετική με τα συγκεκριμένα ακουστικά.

Ο σχεδιαστής Miroslay Majdak ανήρτησε στο διαδίκτυο ένα ενδιαφέρον concept της συσκευής iPhone 7 το οποίο εμπεριέχει τα εν λόγω ακουστικά. Ας δούμε μερικά υποτιθέμενα αλλά πλήρως δικαιολογημένα χαρακτηριστικά.

Η φόρτιση των ακουστικών γίνεται μέσω MagSafe, τεχνολογία φόρτισης που συναντήσανε στη wearable συσκευή Apple Watch. Το καινοτόμο στοιχείο είναι, η χωρίς καλώδιο σύνδεση.
Τα AirPods όπως αναφέρει ο σχεδιαστής τους, είναι ιδιαίτερα ισχυρά εφαρμόζοντας τεχνολογία Bluetooth 4.2 προσφέροντας πραγματικά ποιοτικό ήχο στη μουσική και καθαρό ήχο στις συνομιλίες.

Τα ακουστικά ελέγχονται μέσω αγγίγματος στην επιφάνεια τους έτσι ώστε ανάλογα με των αριθμό να επιστρέφουν διαφορετικές ενέργειες. Ομολογουμένως εάν μία τέτοια συσκευή υλοποιηθεί θα είναι πραγματικά ο καλύτερος συνδυασμός για τη δημοφιλή συσκευή.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.