ΘΕΜΑ: Η χρήση των συσκευών της Samsung από κάποιους επώνυμους

Η χρήση των συσκευών της Samsung από κάποιους επώνυμους 27/01/2016 12:11 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η Samsung τα τελευταία χρόνια στην προσπάθειά της να διεισδύσει στο premium κομμάτι της αγοράς κινητών τηλεφώνων αλλά και ως εταιρία γενικότερα, καταβάλει συνεχείς προσπάθειες, ειδικά στον τομέα της διαφήμισης. Ως διαφήμιση εννοούμε και τις συνεργασίες με "επώνυμους" αλλά και θεσμούς όπως τα βραβεία Oscar. Θεωρείται πολύ σημαντικό οι celebrities να κρατούν μια συσκευή της εταιρίας. Άλλωστε, κάθε τέτοια κίνηση μετράει διπλά. Δεν θα κρατούν συσκευή της Apple, της εταιρίας που επικρατεί στο high end κομμάτι της αγοράς.
https://www.ired.gr/blog/item/1843-paid-from-samsung-using-iphone.html

Έχοντας ήδη μια προϊστορία στον τομέα των αντιγραφών στις συσκευές, αλλά πλέον και στις διαφημίσεις, το μόνο που είχε μείνει ήταν ο τομέας του promotion των συσκευών της. Έκλεισε αρκετές συμφωνίες με αεροδρόμια, θεσμούς και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Και είναι θεμιτό. Ζούμε στην εποχή του marketing και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως η Apple έχει χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο αλλά και πιο έντονο τρόπο αυτό το "χαρτί".

Τι γίνεται όμως όταν αποδεικνύεται πως στην πραγματικότητα όλοι αυτοί οι "επώνυμοι" χρησιμοποιούν iPhone; Είναι λογικό θα μου πείτε. όμως, μήπως κατ' αυτό τον τρόπο αποδυναμώνεται ολόκληρη η καμπάνια της εταιρίας; Είχαμε πρόσφατα μια ακόμη αντίστοιχη περίπτωση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745