ΘΕΜΑ: iPhone 6 Vs Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, υπάρχει νικητής; (Mέρος 2ο)

iPhone 6 Vs Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, υπάρχει νικητής; (Mέρος 2ο) 27/01/2016 12:07 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Στο πρώτο μέρος αυτής της σύγκρισης των κορυφαίων συσκευών, iPhone 6, Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, αναφερθήκαμε στον σχεδιασμό τους, στην οθόνη και στους επεξεργαστές τους και τέλος ασχοληθήκαμε με το λογισμικό και τις προ-εγκατεστημένες εφαρμογές που θα συναντήσετε με την απόκτηση μίας εξ αυτών. Συνεχίζουμε λοιπόν συγκρίνοντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους.

Κάμερες - Παραμερίστε Megapixels

Για άλλη μία φορά το πεδίο μάχης για το Galaxy S6, Galaxy S6 Edge και iPhone 6 θα είναι οι κάμερες που συμπεριλαμβάνουν. Πιστέψτε με, εδώ τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα.

Galaxy S6 και S6 Edge με αισθητήρα οπίσθιας κάμερας 16 megapixel, φακό F 1.9, OIS, αυτόματη εστίαση, φλας LED -4k εγγραφής video. Εμπρόσθια 5 megapixel camera, με φακό επίσης F 1.9.
iPhone 6 και iPhone 6 Plus με αισθητήρα 8 megapixel αισθητήρα οπίσθιας κάμερας, φακό F 2.2, DIS, Focus Pixels, dual-LED φλας - εγγραφή video 1080p. Εμπρόσθια 1.2 megapixel κάμερα με φακό F 2.2.

Για άλλη μία χρονιά η Apple δεν συμμερίστηκε την ιδέα για αύξηση στα megapixel της κάμερας, αν και μάλλον αυτή η τακτική δεν θα καταλήξει υπέρ της, εν έτει 2015. Παρότι η συσκευή iPhone έχει διακριθεί για τις φωτογραφικές της ικανότητες, χάρη στην εξαιρετική συνεργασία λογισμικού επεξεργασίας εικόνας και hardware, η σειρά Galaxy S6, φαίνεται ως ισχυρότατος ανταγωνιστής.

Σοφά η εταιρεία Samsung επέλεξε να μην αυξήσει άλλο τον αριθμό των megapixel από τα 16 MP, του Galaxy S5, αλλά έχει κάνει σημαντικές και πολύ-επίπεδες βελτιώσεις, στις κάμερες των Galaxy S6 και S6 Edge. Μία από τις σημαντικές βελτιώσεις είναι η προσθήκη οπτικής σταθεροποίησης εικόνας η οποία ελαττώνει την ακούσια κίνηση κατά τη λήψη φωτογραφιών ή video (σημαντική αναβάθμιση συγκρίσιμη με τις κάμερες των Galaxy S5 και iPhone 6) σε συνδυασμό με το νέο F 1.9. Οι δοκιμαστικές λήψεις δείχνουν απίστευτα αποτελέσματα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.